Planning week 37

Welke uitzendingen hoor je deze week op NPO Soul & Jazz?

Wat er deze week allemaal te horen is op NPO Soul & Jazz vind je hier! Andrew Makkinga, One'sy Muller, Co Live!, Phil Horneman, Benjamin's Lijst, concerten van North Sea Jazz en nog veel meer!

Benieuwd welke nummers er gedraaid worden op NPO Soul & Jazz? Of heb je een lekkere plaat gehoord waarvan je de titel niet weet? De playlist vind je hier.





 • Ma 09/09 (19:00 - 21:00 uur) - Live: Andrew Makkinga
  Andrew Makkinga start je week op met heel veel opnames van afgelopen weekend en tips voor de rest van de week. Zijn oneindige platenkast en uiteenlopende smaak staan garant voor twee uur lang bijzondere muziek!

 • Di 10/09 (19:00 - 20:00 uur) - Benjamin's Lijst: Nieuw!
  Het mag dan wel zomer geweest zijn, maar de muziek houdt natuurlijk nooit op! Er zijn weer heel wat mooie releases uitgekomen de laatste tijd en daarvan zet Benjamin zijn favorieten op een rijtje!

 • Di 10/09 (20:00 - 21:00 uur) - NTR Presenteert... Tank & The Bangas - NSJ 2019

 • Wo 11/09 (19:00 - 20:00 uur) - Phil Horneman: Everybody Loves Roy Ayers
  Op 10 september 1940 geboren en dit jaar dus 79 jaar oud geworden: Componist, producer en vibrafonist Roy Ayers. Ayers is een van de meest gesamplede artiesten ooit en heeft een oeuvre waar je u tegen zegt. Het viel dan ook niet mee voor Phil om zijn favorieten op een rijtje te zetten voor deze podcast...

 • Wo 11/09 (20:00 - 21:00 uur) - NTR Presenteert... Roy Ayers - NSJ 2011

 • Do 12/09 (19:00 - 21:00 uur) - Makkinga Meets... Brainpower & Sugacane
  ‚Äč
  In Makkinga Meets ontmoet Andrew Makkinga wekelijks interessante gasten uit de muziek- en culturele sector. Elke gast neemt zijn of haar favoriete muziek mee en gaat met Andrew in gesprek. Dit levert bijzondere gesprekken op, met een perfecte muzikale omlijsting! Deze keer zijn Brainpower en Sugacane te gast. Zij vertellen o.a. over hun eerbetoon aan N.W.A. in het Concertgebouw dit najaar.

 • Vr 13/09 (19:00 - 21:00 uur) - Live: One'sy Muller
  One'sy trapt op vrijdagavond je weekend af op NPO Soul & Jazz met vaste onderdelen als de Soul Carrousel, Platen van Pa en It's A Family Affair. De ene week komen er interessante gasten uit de kunst-, cultuur- of muziekwereld langs en de andere week overlaadt One'sy je met nieuwe tracks!

 • Za 14/09 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! met Tyranni Flock
  Een zwerm schreeuwvogels, dat is waar Tyranni Flock zich mee associeert. Toetsenist en oprichter van de band, Robert van der Padt komt bij Co op bezoek met hun gloednieuwe EP getiteld #2. 

 • Zo 15/09 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! met Bernard van Rossum
  De Amsterdamse saxofonist, componist en arrangeur  Bernard van Rossum leidt zijn eigen BvR Flamenco Big Band en geeft les aan het Codarts in Rotterdam. En daarnaast vond hij ook nog tijd om een nieuw album op te nemen met zijn kwartet. Op Trampoline speelt hij met Xavi Torres op toetsen, Marco Zenini op bas en Joan op drums. Bovendien krijgen de heren hulp van een blaaskwartet en strijkkwartet Fuse.





SOUL & JAZZ TOP 40 OP SPOTIFY:

Over afspeellijsten gesproken, wist je dat we ook elke maand onze eigen Soul & Jazz Top 40 bijhouden? Nieuwe muziek die je niet mag missen:

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray


Laat een reactie achter



Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie



0 Reacties