Planning week 23

Benieuwd welke programma's er deze week op NPO Soul & Jazz te horen zijn?

Waar gaan Phil Horneman en Benjamin Herman het over hebben in hun podcasts? Welke specials zendt de NTR uit? En welke gasten ontvangen Andrew Makkinga, One'sy Muller en Co de Kloet in hun uitzendingen? Wat er deze week op NPO Soul & Jazz te horen is vind je hier!

Benieuwd welke nummers er gedraaid worden op NPO Soul & Jazz? Of heb je een lekkere plaat gehoord waarvan je de titel niet weet? De playlist vind je hier.

 • Ma 03/06 (19:00 - 21:00 uur) - Live: Andrew Makkinga
  Andrew Makkinga start je week op met heel veel nieuwe muziek en tips voor de rest van de week. Zijn oneindige platenkast en uiteenlopende smaak staan garant voor twee uur lang bijzondere muziek!

 • Di 04/06 (19:00 - 20:00 uur) - Benjamin's Lijst: Examens
  De examentijd komt er weer aan! Ook op de Nederlandse Conservatoria studeert de nieuwe lichting muzikanten zich het apelazarus. Op hun examens komen heel veel mooie stukken voorbij en daar heeft Benjamin speciaal voor z'n podcast een selectie van gemaakt.​

 • Di 04/06 (20:00 - 21:00 uur) - NTR Presenteert... Thelonious Monk - Amsterdam 1961

 • Wo 05/06 (19:00 - 20:00 uur) - Phil Horneman: New Releases May
  Ontdek wat er de afgelopen weken bij Phil op repeat stond! Elke maand laat hij je een uur lang zijn favoriete nieuwe releases horen.

 • Wo 05/06 (20:00 - 21:00 uur) - Soul & Jazz Lijst van Gijs Staverman
  North Sea Jazz komt er weer aan en dat betekent ook dat je binnenkort weer kunt stemmen voor de Soul & Jazz Lijst. De komende weken komen verschillende NPO Radio 2-dj's je vertellen over hun favorieten. Als eerste: Gijs Staverman!

 • Do 06/06 (19:00 - 21:00 uur) - Makkinga Meets... Sagid Carter
  Elke donderdag ontmoet Andrew Makkinga twee uur lang interessante gasten. Deze week komt Sagid Carter op bezoek! Sagid is een ras-Amsterdammer en dj op FunX en 3FM. Ze begon als producer op FunX, maar groeide al snel door tot dj met een eigen programma op zondagavond: Base, een talkshow over kleding, film, tv en muziek binnen de hiphop- en urbanwereld. Ze neemt haar favoriete platen mee vanavond. Verwacht o.a. Childish Gambino, Solange en Anderson .Paak, maar ook Prince, Earth, Wind & Fire en Rose Royce.

 • Vr 07/06 (19:00 - 21:00 uur) - Live: One'sy Muller
  One'sy trapt op vrijdagavond je weekend af op NPO Soul & Jazz met vaste onderdelen als de Soul Carrousel, Platen van Pa en It's A Family Affair. De ene week komen er interessante gasten uit de kunst-, cultuur- of muziekwereld langs en de andere week overlaadt One'sy je met nieuwe tracks!

 • Za 08/06 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! met Itai Weismann
  Itai Weismann is geboren en getogen in Beer-Sheva, Israël. Hij groeide op in een muzikale familie en speelt saxofoon vanaf zijn tiende. Hij studeerde aan de Jerusalem Music Academy en kwam in 2006 naar het Conservatorium van Amsterdam. Naast saxofoon speelt Itai voornamelijk op zijn EWI, een elektronisch blaasinstrument dat veel weg heeft van de sax, maar waar ook de meest bizarre geluiden uit getoverd kunnen worden!

 • Zo 09/06 (19:00 - 21:00 uur) - Co Live! Spotlight: Frank Jochemsen
  Frank Jochemsen wilde als klein jongetje al niets liever dan radio maken. Jarenlang was hij actief bij de VPRO en Radio 6 en daarnaast is hij jazzjournalist, -kenner en natuurlijk groot liefhebber. Hij produceerde platen van o.a. Thelonious Monk, Hank Mobley, Ben Webster, Don Byas, Dexter Gordon en Bill Evans en brengt tegenwoordig ook bijzondere muziek uit op zijn eigen platenlabels.
  Een ding is zeker, dit wordt een muzikaal hoogtepunt in Co Live! 

SOUL & JAZZ TOP 40 OP SPOTIFY:

Over afspeellijsten gesproken, wist je dat we ook elke maand onze eigen Soul & Jazz Top 40 bijhouden? Nieuwe muziek die je niet mag missen:

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Tom van Huisstede


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties