Co Live! in het teken van Cees Schrama

De nestor en promotor van de Nederlandse jazz overleed op 22 mei

Cees Schrama, nestor en promotor van de Nederlandse jazz overleed op 22 mei jongstleden op 82-jarige leeftijd. Aanstaande zaterdag, 1 juni staat Co Live! volledig in het teken van Cees.

Cees Schrama was een graag geziene gast in het programma Co Live! in het door hem zo geliefde jazzcafé Nick Vollebregt in Laren. Steevast zat hij aan zijn tafeltje op de eerste rij. Schrama heeft zich tot in zijn laatste dagen vol passie ingezet voor de jazz in Nederland.

Op zaterdag 1 juni om 19:00 uur staat het programma Co Live! op NPO Soul & Jazz geheel in het teken van Cees. Een reis door zijn carrière als muzikant, producer en presentator en nog veel meer. Op zondag 2 juni eren we hem in Nick Vollebregt.

NEDERLANDS JAZZ ARCHIEF

Het Nederlands Jazz Archief maakte eerder al een bijzonder mooi portret van jazzheld Cees Schrama. Onderstaand het portret samengevat in 1 minuut. Het volledige portret vind je terug op jazzhelden.nl.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties