NTR Presenteert... ESNS-specials!

In de aanloop naar Eurosonic Noorderslag 2019 hoor je natuurlijk alle in's en out's over het festival

Ook dit jaar is er een Soul & Jazz-podium op Eurosonic Noorderslag in Groningen. Op de inmiddels vertrouwde plek in de Oosterpoort zullen Jay-Way, Dawn Brothers, Niels Broos x Jamie Peet, Valvetronic Brassband en Benjamin Herman's Bughouse op de planken staan. Reden genoeg om in de aanloop naar 19 januari dieper in te gaan op het festival.

In januari blikt de NTR elke donderdagavond tussen 19:00 & 21:00 uur vooruit op Eurosonic Noorderslag 2019 én natuurlijk ook terug op eerdere edities. Andrew Makkinga presenteert nieuwe releases, live-opnames en nog veel meer.

Kijk voor meer info, de planning en de terugluisterlinks hier beneden:

03/01/2019 - NTR Presenteert... ESNS-special 1

In de eerste Eurosonic Noorderslag special laat Andrew je kennismaken met een aantal van de acts die op ons Soul & Jazz-podium zullen spelen. Zo hoor je muziek van de Valvetronic Brass Band en Niels Broos & Jamie Peet. Daarnaast krijg je ook een aantal tips voor de rest van het festival, bijvoorbeeld Michelle David & The Gospel Sessions, Radiant Children, Blackwave., Feng Suave, De Nachtdienst en Kovacs.

NTR Presenteert... ESNS-special 1 (uur 1)


Natuurlijk is er ook meer dan genoeg ruimte voor alle opnames die de NTR in de voorgaande jaren maakte op Noorderslag. Dit keer kun je genieten van de showcase van De Raad van Toezicht uit 2018.

NTR Presenteert... ESNS-special 1 (uur 2)


10/01/2019 - NTR Presenteert... ESNS-special 2

In de tweede Eurosonic Noorderslag special hoor je muziek van bijvoorbeeld Pink Oculus, Blue Lab Beats en The Howlin'. Ook laat Andrew je kennismaken met een aantal nieuwe ontdekkingen, zoals het Letse Very Cool People, de Noorse soulband Fieh en de Belgische band De Beren Gieren.

NTR Presenteert... ESNS-special 2 (uur 1)


Ook kun je luisteren naar de showcase van Kim Hoorweg uit 2018.

NTR Presenteert... ESNS-special 2 (uur 2)


17/01/2019 - NTR Presenteert... ESNS-special 3

In de derde Eurosonic Noorderslag special hoor je muziek van o.a. Rohey, Jarreau Vandal, Steffen Morrison en Rilan & The Bombardiers.

NTR Presenteert... ESNS-special 3 (uur 1)


Daarna is er ruim aandacht voor Arp Frique, het project van Niels Nieuborg. Ineens waren ze daar vorig jaar, en pakten ze iedereen in op Noorderslag met hun Kaapverdiaanse muziek.

NTR Presenteert... ESNS-special 3 (uur 2)


24/01/2019 - NTR Presenteert... ESNS-special 4

In de 4e Eurosonic Noorderslag-special hoor je heel veel opnames van ESNS 2019! Delen van de showcases van Radiant Children, Jarreau Vandal, Valvetronic Brassband én Banjamin Herman's Bughouse komen voorbij.

NTR Presenteert... ESNS-special 4 (uur 1)


NTR Presenteert... ESNS-special 4 (uur 2)


31/01/2019 - NTR Presenteert... ESNS-special 5

In de vijfde en laatste Eurosonic Noorderslag special hoor je nog meer live opnames van de editie van 2019:
Blue Lab Beats, Eliza, Arp Frique, Niels Broos & Jamie Peet & Dawn Brothers.

NTR Presenteert... ESNS-special 5 (uur 1)


NTR Presenteert... ESNS-special 5 (uur 2)


ESNS 2019 TIPS OP SPOTIFY:

De keuze is reuze op Eurosonic Noorderslag. Grote kans dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Daar helpen we je natuurlijk graag bij met een lijstje muziek.

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties