Nieuw! 'Download for the Road'
21 augustus 2016 16:00

Nooit meer je favoriete programma's missen!


Met trots presenteren wij een nieuwe functie in onze NPO Soul & Jazz app! En wel 'Download for the Road'. Soms lukt het gewoon niet om 's avonds naar je favoriete programma te luisteren, en dan wil je het graag de dag erna terugluisteren - of op een ander moment dat je beter uitkomt. Nu kon dat natuurlijk al gewoon via onze site, maar als je bijvoorbeeld onderweg naar je werk bent is dat toch al wat lastiger. Bovendien kost het je dan een vermogen aan data uit je databundel. Daar hebben we een oplossing voor bedacht en als je de update naar de meest recente versie van de app downloadt, staat deze functie binnen handbereik voor je klaar.

Hoe het werkt

In de app kan je via het menu naar het scherm van 'Download for the Road' komen. Daar zie je vervolgens een lijstje met de programma's die wij dagelijks uitzenden. Door jouw favoriete programma te zoeken en op 'Abonneer' te klikken, heb je vanaf nu altijd de meest recente uitzending tot je beschikking. Wanneer je verbonden bent met wifi en je de app opent, wordt de hele uitzending namelijk geladen. Je kan de app hiervoor gewoon op de achtergrond laten draaien. Binnen enkele momenten is de uitzending geladen en kan je hem op elk gewenst moment beluisteren. Zo kan je dus 's ochtends als je wekker gaat de app even snel openen en kan je in de trein naar de uitzending van gisteravond luisteren. Je vindt de geladen uitzendingen door in het menu onderaan de app op 'Abonnementen' te klikken.

Maar ik heb de app nog niet!

NPO Soul & Jazz op Android vind je hier.
NPO Soul & Jazz op iOS vind je hier.

Avondconcerten

In verband met rechten mogen wij het avondconcert niet aanbieden via de app. Je kunt ze wel gewoon via de site blijven terugluisteren. Het archief aan uitzendingen van avondconcerten vind je hier.
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties