Live-programma’s op NPO Soul & Jazz van onder meer Andrew en Winfried
30 december 2015 12:07

Vanaf 1 januari gaat NPO Radio 6 verder als NPO Soul & Jazz met non-stop soul en jazzmuziek gedurende de dag en elke avond een live-programma van Andrew Makkinga, Winfried Baijens, Co de Kloet, Tom Klaassen en Edwin Rutten.


De Nederlandse soul- en jazzscene en jong talent blijven een podium houden bij de publieke omroep. NPO Soul & Jazz is op dezelfde manieren als het huidige Radio 6 te beluisteren: via DAB+, de kabel, online en via de app.

Maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 23.00 uur

Soul & Jazz Live (NTR)

Andrew Makkinga neemt de luisteraar mee in de nieuwste ontwikkelingen op soul- & jazzgebied, met veel aandacht voor muziek uit Nederland, Soul & Jazz Talent, het album van de week en dagelijks muzieknieuws in de Music Update. Tussen 22.00 en 23.00 uur elke dag een concert uit het rijke archief van de NTR of een recent opgenomen concert.

Vrijdag van 19.00 tot 23.00 uur (vanaf 8 januari as.)

Winfrieds Woonkamer (NTR)

Winfried Baijens praat in zijn eigen woonkamer met artiesten, muzikanten en andere muziekliefhebbers en luistert met hen naar de beste soul en jazz die ze kunnen vinden.

Zaterdag en zondag van 19.00 tot 21.00 uur (vanaf 9 januari as.)

Co Live! (NTR)

Wat er op de podia in Nederland gebeurt hoor je bij Co Live! Het programma met nieuwe live opnames, pareltjes uit de omroeparchieven en interview met musici over recente projecten.

Zaterdag van 21 tot 23 uur

Vrije Geluiden (VPRO)

Presentator Tom Klaassen neemt luisteraars mee in de wereld van jazz en houdt jazzliefhebbers op de hoogte van interessante ontwikkelingen in de wereldmuziek. Veel aandacht voor Nederlandse jazz, nieuwe cd’s, liveoptredens en jazzpodia & festivals in ons land.

Zondag van 21.00 tot 23.00 uur

Jazz in the Evening (MAX)

Jazzkenner en -liefhebber Edwin Rutten presenteert elke zondag Jazz in the Evening, de opvolger van MAX’s Jazz in the morning, waarin hij zijn kennis en liefde voor jazz deelt.

 

Lees ook: Radio 6 wordt NPO Soul & Jazz
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties