Music Update: India Arie, Macy Gray en Mavis Staples
05 december 2015 16:37

De Music Update met  vandaag alleen maar nieuws over kerst en vrouwen.


India Arie
India Arie heeft net een kerstalbum uitgebracht genaamd Christmas with Friends. En nu is ook bekend geworden dat ze daar een kleine tour mee gaat doen. Vlak voor de feestdagen zal ze zeven keer op het podium staan om haar kerstliedjes te zingen. Nu werkte er aan het album heel veel vrienden, zoals Brandy en Trombone Shorty mee, maar het is nog even de vraag of die ook allemaal met India mee gaan touren.  

Marcy Gray
En er zijn meer artiesten die 'iets' met de feestdagen doen. Macy Gray heeft bijvoorbeeld een ‘holiday song’ uitgebracht. Maar die is anders dan de bekende zoetsappige varianten van haar collega’s. De titel is een heel bekende titel, want het liedje heet all i wan’t for Christmas , maar gaat over Gun Control, Free Health Care en vrede voor iedereen op aarde.

Mavis Staples
Dan even wat ander nieuws dan kerstnieuws. Want in februari volgend jaar wordt de documentaire Mavis! uitgebracht en die gaat natuurlijk over Mavis Staples. Maar het had niet veel gescheeld of deze documentaire was er helemaal niet gekomen. Toen de producent haar namelijk belde was ze niet meteen enthousiast, want ze was er een beetje moe van geworden om keer op keer haar eigen verhaal te vertellen. Maar na enig aandringen van de producent besloot ze om het toch te doen.. en daar is ze achteraf heel blij mee, omdat ze op deze manier haar steentje kan bijdragen aan de ‘Staples-family-legacy.’
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties