14 en 15 november in Vrije Geluiden
13 november 2015 10:43

Dit weekend hoor je in Vrije Geluiden een voorproefje op het mooie Le Guess Who? festival en en zondag komen we live vanuit het Bimhuis ivm de honderdste geboortedag van de spraakmakende musicus-medicus-bandleider-arrangeur-componist Boy Edgar.


 

Zaterdag

Frank Jochemsen is afwezig wegens overlijdingen, daarom neemt Aad van Nieuwkerk de honneurs waar. Om half tien een concertopname van een onvermoede combinatie die voor 't eerst samen speelde in Wageningen: Bassist Jasper Somsen met Morris Kliphuis op hoorn & cornet en Christian Pabst op een witleren Fender Rhodes piano. Een grotendeels geïmproviseerd gebeuren waar het 'now’s the time’-gevoel vanaf druipt.
Van half elf tot half twaalf zijn de programmeurs van het bruisende festival 'Le Guess Who?’ te gast. Johan Gijsen en Bob van Heur confronteren ons met de Radio-6-fähige kant van het festival, waar we volgende week live bij zijn.
Voor de nacht nog een nieuw project van jazzfluitist Jeroen Pek: 'Pitch Plot 4’, met bassist James Cammack uit New York, drummer Onno Witte en andermaal de Duitse pianist Christian Pabst.
En na middernacht kun je weer op Wilfried de Jong’s platenkeuze rekenen.

 

Of Wilfried de Jong daar nog overheen komt gelieve u zelf te beluisteren na twaalven. 

 
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties