Music Update: Janelle Monae, Janet Jackson en Beyonce
24 oktober 2015 17:35

De Music Update met nieuws over allemaal vrouwen! Janelle, Janet en Beyonce!


Janelle Monae
Janelle Monae gaat doen wat heel veel van haar collega’s ook al hebben gedaan: ze gaat acteren. En dat gaat ze doen in de film Moonlight. Dat is een film die wordt gemaakt door het productiehuis van Brad Pitt, Plan B Entertainment, en gaat over een drugsoorlog.

Welke rol Janelle gaat krijgen, dat is nog niet helemaal duidelijk... wel is bekend dat film volgend jaar herfst in de bioscoop moet gaan draaien.

Janet Jackson
Slecht nieuws voor de fans van Janet Jackson. Ze heeft namelijk op doktersadvies twee concerten van haar Unbreakable tour moeten verplaatsen. Het lijkt er op dat het toch allemaal een beetje te druk was voor haar en moet van haar dokter nu zichzelf en haar stem een beetje gunnen. En dat doet ze nu dus ook, al zal ze er niet heel veel tijd voor uittrekken, want dinsdag staat ze naar eigen zeggen gewoon weer op het podium om te vlammen.

Beyoncé
Beyonce kan opgelucht adem halen! Vorig jaar werd ze aangeklaagd door een man die beweerde dat zij het liedje XO gepikt had van hem. Hij heeft ooit een track gemaakt die XOXO heet en hij eiste  ook $3,- miljoen dollar van de zangeres wegens plagiaat. De man heeft echter pech, want de rechter heeft hem ongelijk gegeven. 
De liedjes lijken volgens hem zowel muzikaal en tekstueel totaal niet op elkaar en ook de strekking van de liedjes verschilt volgens hem. XO van Beyonce zou volgens de rechter een heel liefdevol liedje zijn, terwijl XOXO dat niet is en vooral heel seksistisch klinkt. 
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties