Music Update: Bobbi Kristina Brown, European Jazz Competition & George Clinton!
28 juni 2015 17:44

Vers van de pers


#1 Het gaat nu echt steeds slechter met Bobbi Kristina Brown (de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown). Afgelopen week werd ze overgebracht naar een hospice omdat haar gezondheid nog verder achteruitging… en de laatste berichten zijn dat dat die dalende lijn doorzet.  
Er is ondanks de verdrietige situatie nog wel positief nieuws te melden. De families Brown en Houston zijn namelijk bij elkaar gekomen en schijnen alle problemen uitgepraat te hebben. Beide kanten van de familie rijden af en aan om zoveel mogelijk bij Bobbi Kristina te zijn… want het zou zomaar heel snel afgelopen kunnen zijn. De families hebben zich daar ook al bij neergelegd en hebben haar zogezegd overgedragen in Gods handen.

#2 De Franse band Flash Pig is de grote winnaar geworden van de European Jazz Competition. Gisteravond was de finale van die competitie in het LantarenVenster in Rotterdam, en Flash Pig won de hoofdprijs, omdat ze volgens de jury een verhaal te vertellen hadden met “gevoel voor de jazztraditie en humor.”

#3 Wat doe je, als je als succesvol artiest op een van de grootste festivals ter wereld staat… en de originele zanger van je hit, kan juist die dag niet komen optreden?
Oooh geen probleem hoor, dacht Mark Ronson. Ik regel wel even iemand anders. Hij stond dit weekend met een werkelijk briljante set op Glastonburry… zonder Bruno Mars, want die had andere verplichtingen. Dus had Mark even vervangers geregeld, en HOE: Mary J. Blige, Grand Master Flex en funklegende George Clinton kwamen even voor 6 minuten het podium op om van Uptown Funk één groot feest te maken. Moet je zien:
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties