Luister naar Soul & Jazz op je werk
26 juni 2015 18:28

Radio 6 sleurt je de dag door.


Steeds meer mensen luisteren naar de Soul & Jazz van NPO Radio 6. Dat is niet alleen een wens, dat is zelfs een feit als je de luistercijfers van het eerste half jaar van 2015 erbij pakt. Kennelijk is Soul & Jazz steeds meer top of mind en dat juichen we natuurlijk van harte toe. Je hoeft ons natuurlijk ook niet te vertellen hoe lekker is het om onze sound op je werk te horen. Wij doen immers niet anders. En uit de luisteronderzoeken blijkt eveneens dat steeds meer mensen in kantooruren afstemmen op de Soul & Jazz van Radio 6. 

Focus op muziek, niet op programma

Via Facebook, de mail en de app krijgen we regelmatig berichten van luisteraars die Radio 6 hebben geïntroduceerd bij hun collega's en er nu bij zweren. Ga maar na: nauwelijks reclame, nieuwsbulletins van NOS op 3, kundige presentatoren die a priori gericht zijn op de muziek in plaats van hun programma en vooral veel Soul en Jazz. Dus, luister je al naar Soul & Jazz op je werk door je headphones attendeer je collega's op ons en voor je het weet, willen ze net als jij niks anders meer. En dat we niet op de FM zitten, hoeft geenszins een probleem te zijn, want de mogelijkheden om naar ons te luisteren zijn eindeloos. Hieronder staan ze netjes op een rij.

Kabel
Radio 6 is in heel Nederland te ontvangen via de kabel. Zowel via de ouderwetse analoge kabel als via de digitale kabel (als je digitale televisie hebt). In het eerst geval bel je met het gratis telefoonnummer 0800 – 026 26 66 om achter de frequentie in jouw woonplaats te komen. Gebruik je digitale televisie, dan staat Radio 6 voorgeprogrammeerd in je decoder.


Internet
Via onze website www.radio6.nl kun je overal ter wereld luisteren naar Radio 6 Soul & Jazz. Als je naar ons wilt luisteren via iTunes, Squeezebox, Streambox oid, gebruik dan één van de onderstaande streams.


Mobiele telefoon
Ook als je onderweg bent hoef je je favoriete radiostation niet te missen. Je kunt op onze mobiele website altijd terecht om te kijken, luisteren en lezen op http://m.radio6.nl

Voor mobiele telefoons op Android en iOS hebben we speciale apps gebouwd. Download ze gratis via de App Store en Google Play.


Satelliet
Radio 6 Soul & Jazz is ook te ontvanger via een satellietontvanger. Bij een abonnement van Canal Digitaal volstaat het om de meest recente frequentielijst in de ontvanger te laden. Bij de nieuwste apparaten gebeurt dit automatisch, bij oudere of niet gecertificeerde modellen moet dit handmatig gebeuren.

Luisteraars zonder Canal Digitaal smartcard zullen handmatig de juiste transponder moeten kiezen.

Astra 19,2
Transponder 1.097
Frequency 12.343
Polarization Horizontal
Symbol rate 27.500
FEC 3/4

Radio 6 Soul & Jazz is een ‘Free to Air’ zender. Dit wil zeggen dat het station ook via een satellietontvanger te beluisteren is zonder abonnement bij een satellietprovider (zoals bijvoorbeeld Canal Digitaal).


Digital Radio+
Digital Radio+ is een geheel nieuwe manier van uitzenden. De uitzendingen hebben absoluut geen ruis en muziek heeft een hoge geluidskwaliteit. Daarnaast zijn er verschillende radiostations te beluisteren die niet via de FM zijn te ontvangen. Wie via Digital Radio+ wil luisteren heeft wel een nieuwe radio nodig. Alle informatie over Digital Radio+ is te vinden op de website www.digitalradio.nl


Webkanalen
Als je wilt luisteren naar onze webkanalen, dan kies je op onze Homepage je webkanaal naar keuze. De Radioplayer opent zich met je webkanaal naar keuze.

Als je op zoekt bent naar de afzonderlijke streams van de webkanalen, klik dan door naar www.radio6.nl/streams

 

 
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties