World Vibes (deel 2)
03 juni 2015 13:16

Nonstop de beste latin, reggae, afrobeat en andere wereldse muziek. 


De komende maanden gebeuren spannende dingen in de nacht op Radio 6. Totdat de stekker er echt uit gaat hier in Hilversum, zullen we namelijk specials gaan maken. Vooraleerst worden die 's nachts uitgezonden, maar uiteraard worden die ook online uitgeserveerd. Houd daarom deze pagina in de gaten, voor onder andere World Vibes Specials, Jazz Vibes Specials, Neo-Soul Vibes Specials en alle andere radio- en online specials die we hier bij Radio 6 maken en gemaakt hebben.

Lekker om mee te werken

Onze Bart Slim trapte in mei 2015 af met zijn hiphopspecial over The Art of Storystelling, waarin hij in drie uur de oorsprong van rap uit de doeken deed. Onze tweede special was een vijf uur durende nonstop playlist met zogeheten World Music, dus de beste latin, reggae en aanverwante stromingen die in een zalige volgorde zijn geplaatst. Lekker om mee te werken of bij een borrel op de achtergrond af te spelen, waarbij we niet kunnen verzekeren dat heupen niet gewiegd worden of voetjes van de vloer niet van de vloer gaan. Hier vind je deel 1 van de World Vibes Special en geniet van nog eens twee uur van deze special. Caliente!   

Binnenkort zal onze Jaap op regelmatige basis in een special de nieuwste releases op het gebied van World Music laten horen. Hou de site daarom in de gaten. 

Uur 3

Uur 4

 
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Madeline 14 mei 2018 - 21:50 uur

Thіs is reaⅼly interestіng, Yoս're a very
skilled blogger. Ӏ've joined yoᥙr feed and look forward
tо seeking more of your excellent post. Αlso, І hаve shared yoսr website in my
social networks!

Ꭺlso visit my paɡe :: http://saintsofelion.com/wiki/index.php?title=User:WillianDoi37798: http://saintsofelion.com/wiki/index.php?title=User:WillianDoi37798