Music Update: Frank Sinatra, John Legend en Sun Ra.
23 mei 2015 17:21

De Music Update met het meest verse soul & jazz nieuws. Met vandaag nieuws over nieuw werk van Sun Ra!


Frank Sinatra
Er staat weer een voormalig huis te koop van Frank Sinatra. Pas geleden werd zijn voormalig penthouse in New York al verkocht en nu staat zijn oude huis in de bergen van Californië te koop.

Het is een huis dat speciaal voor hem is gebouwd en was één van zijn lievelingshuizen waar hij zich graag terugtrok. Voor 4 miljoen dollar ben jij de nieuwe eigenaar en dan heb je een huis met vijf open haarden, 5 badkamers, 5 slaapkamers en een zwembad voor. Oh ja, en een helicopterplatform.

John Legend
John Legend heeft een probleem. Zijn vrouw zorgt namelijk iets TE goed voor hem. Elke keer als John thuis komt van een tour, komt hij ongeveer 2,5 kilo aan.

Zijn vrouw is bezig met het uitbrengen van een kookboek en om al die recepten te testen heeft ze een proefkonijn nodig. Dat is John. Die er overigens niet te veel  over klaagt, want zijn vrouw kan volgens hem heel, heel goed koken.

Sun Ra
Goed nieuws voor de fans van Sun Ra! Na de zomer komt er een nieuwe driedelige serie met muziek van de oude jazzmeester uit.

De serie zal een mix worden tussen oud en ‘nieuw’ werk van Sun Ra. De oude tracks zijn opnieuw afgemixt en ook zullen er dus ook veel platen op komen te staan, die nog nooit eerder zijn uitgebracht.
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties