Heuf? Waar is de Luisterpaal?
16 maart 2015 11:53

Wegbezuinigd, maar we hebben zat alternatieven.


Als je naar de Luisterpaal op de site van Radio 6 of via Google zoekt, dan zul je gemerkt hebben dat de Luisterpaal is verdwenen. Helaas hebben we de Luisterpaal moeten verwijderen vanwege teruglopende budgetten en afnemende medewerking van de platenmaatschappijen. Maar niet getreurd! We hebben genoeg alternatieven om onze muziek te luisteren.

Webkanalen

Op onze radioplayer kun je luisteren naar verschillende themakanalen, zoals daar zijn: Blues, Easy Listening, Grooves, Jazz, Jazz Jong, Back to the Oldschool. World en Zwarte Lijst.

Uitzendingen terugluisteren en non-stop themanachten

Alle uitzendingen van programma's zijn terug te luisteren, dat kan hier. Bovendien hebben we de non-stop nachtprogramma's verzameld die niet zelden een bepaald thema behandelen en je dus in een prima mood kunt komen. 

DJ Favorites

Onze DJ's hebben een muzieksmaak om door een ringetje te halen en dat willen ze graag met luisteraars delen. Kijk hier voor de veelzijdigheid van hun keuzes. 

Live Luisteren (en kijken)

Ben je op zoek naar de nieuwste muziek, onze Schijf van Zes en onze Top 6 van de week, dan hoef je alleen maar de live-player aan te klikken zodat je live kunt meeluisteren met onze uitzendingen, when they happen. 

Video's en meer

Op ons videokanaal vind je registraties van live-optredens, optredens van artiesten in onze Live Lounge, interviews met artiesten en meer. 

Spotify

Al onze Schijven van 6 hebben we netjes onde relkaar gezet in één van onze vele ultra-handige Spotify-playlists. Bij veel artikelen op onze website hebben we bovendien playlists gemaakt (denk bijvoorbeeld aan onze 6 Op Reis-serie, maar ook Astrid's Partijlijst de de Radio 6 BBQ-playlist).

 
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties