De Radio 6 Soul & Jazz Top 6 (week 47 van 2014)
14 november 2014 16:00

In samenwerking met de Mega Top 50 en gebaseerd op de actualiteit stellen we wekelijks een lijst samen met de populairste Soul & Jazz artiesten van dit moment. Je hoort ze op Radio 6 Soul & Jazz, achter elkaar afgespeeld door Pieter Kok. Dus: Zet 'm op Pieter!


1. Curtis Harding

Het nieuwe album Soul Power ligt sinds vandaag in de winkels in Nederland en om dat feestje nog wat op te leuken komt Harding op 24 februari naar Amsterdam voor een optreden in Paradiso.

2. Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is nog altijd een beetje “van ons”, maar volgend jaar moeten we haar met de rest van de wereld delen, want ze gaat Nederland vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival: 'Everything Has Changed'.

3. D’Angelo

Ook D'Angelo staat binnenkort in Paradiso. De kaartverkoop voor het concert van 2 maart is vanmorgen van start gegaan (is het al uitverkocht?), maar mocht je mis gegrepen hebben dan hebben we goed nieuws. Binnenkort geven wij kaarten weg!

4. The Cool Quest

De Soul & Jazz Talenten van The Cool Quest waren woensdag te gast bij De Wereld Draait Door en niet geheel zonder succes. Direct na de uitzending stond het album Funkin' Badass in de top 10 op iTunes.

5. Kurt Elling

Kurt Elling mag tijdens de Edison Jazz/World uitreiking een oeuvre-prijs in ontvangst nemen. Nu is dit nieuws een aantal maanden geleden al naar buiten gekomen, maar aangezien wij aankomende week kaarten gaan weggeven voor deze awardshow, willen we dit nieuws toch weer even onder de aandacht brengen.

6. Sven Hammond Soul

Sven Figee en zijn vrienden hebben deze week bekend gemaakt dat ze in januari op het Noorderslag-festival staan. En misschien is deze 'gouden' dame er ook wel bij!
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties