De Radio 6 Soul & Jazz Top 6 (week 45 van 2014)
31 oktober 2014 16:00

In samenwerking met de Mega Top 50 en gebaseerd op de actualiteit stellen we wekelijks een lijst samen met de populairste Soul & Jazz artiesten van dit moment. Je hoort ze op Radio 6 Soul & Jazz, achter elkaar afgespeeld door Pieter Kok Alex van der Lugt. Dus: Zet 'm op Alex!


1. Jamie Cullum

Deze week was Jamie Cullum te gast bij Eerst Jaap! Gelukkig hebben we de beelden nog:

2. Kris Berry

(Natuurlijk is Kris Berry het kopje 'Talent' allang ontstegen, maar wij blijven het volhouden:) Soul & Jazz Talent Kris Berry heeft weer een nieuwe single uit. Ze teasede 'Perfect Storm' al even op Youtube, maar de volledige single is nu ook te beluisteren op Spotify:

De officiële teaser op Youtube:

3. The Cool Quest

Het album 'Funkin' Badass' is uit, dat is al reden genoeg voor The Cool Quest om de Top 6 te halen, maar deze week traden ze op bij Eerst Jaap en daar werd bekend gemaakt dat The Cool Quest in januari op Noorderslag staat!

4. Herbie Hancock

Hancock ontving deze week de Lifetime Achievement Award tijdens een speciaal benefietconcert in het Apollo Theatre in New York. Geen moment te vroeg, wat ons betreft.

5. Anthony Hamilton - Home For The Holidays

Hamilton is terug met een nieuw album! Een kerstalbum wel te verstaan. Hoewel niet iedereen er in is geslaagd om een lekker album voor onder de kerstboom te produceren, zijn wij wel erg blij met de nieuwe van Hamilton hoor! Laat die kerst maar komen!

En het volledige album op Spotify:

6. James Brown

Eigenlijk hadden we hier iedereen uit de Muhammad Ali-Special neer kunnen zetten, maar een mens moet keuzes maken. Zodoende vind je James Brown hier, maar je mag James wat ons betreft inruilen voor een ieder die hier te vinden is: Radio6.nl/Ali
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties