De Week van de Digitale Radio!
09 oktober 2014 16:22

Deze week is het de nationale week van de Digitale Radio. De week waarin we samen met alle andere landelijke radiozenders de nieuwe manier van radio luisteren vieren. En dat luisteren we op met de vraag 'waar zou jij NPO Radio 6 willen horen?'


Geef ons antwoord op die vraag via een mailtje of een berichtje via de Radio 6-app en maak daarmee direct kans op een superdeluxe, spiksplinternieuwe en hypermoderne Digital Radio+. Je maakt natuurlijk de meeste kans als je dit doet nadat er om gevraagd is op de radio.

Met Digital Radio+ kun je in heel Nederland luisteren naar NPO Radio 6, maar ook naar alle andere Nederlandse landelijke radiozenders, aangevuld met radiostations die je verder alleen via internet kunt luisteren. Zoals bijvoorbeeld 3FM Alternative,  Radio 10 Gold, Efteling Radio en Q-Music Non-stop. In totaal kun je kiezen uit meer dan 27 radiostations in kraakheldere kwaliteit.

Ook hoef je nooit meer te zoeken naar zenders, of moeilijke frequenties uit je hoofd te leren. Je laat het toestel één keer scannen en alle beschikbare zenders zitten in het geheugen en die kun je met één klik op het logo of de naam van het station selecteren.

Meer info over Digital Radio+ lees je op de website. Alle overige manieren om naar NPO Radio 6 Soul & Jazz te luisteren lees je hier.

Ook online een poging wagen om zo'n Digital Radio+ te winnen? Dat kan hier.

De eerste radio's al de deur uit

Wij hebben een paar van onze DJs op pad gestuurd om de Digitale Radio's af te leveren. En dat levert leuke beelden op!
Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties