Good Time - Owl City & Carly Rae Jepsen

De maker van één van de grootste hits van 2010, Owl City met 'Fireflies', en de zangeres van nú al de grootste hit van 2012, Carly Rae Jepsen van 'Call Me Maybe', bundelen de krachten op deze dancy poptrack. Als Adam Young, de man achter Owl City, verneemt dat Carly wel eens naar shows van hem is geweest, is hij vastbesloten met haar te gaan samenwerken. Het resultaat is een zomers nummer dat bijna net zo catchy is als de eigen hits van de twee artiesten.Delen


Carly Rae Jepsen


De Canadese zangeres Carly Rae Jepsen maakt haar stap naar de spotlights als ze mee doet aan het vijfde seizoen van Canadian Idol en als derde eindigt. Als gevolg daarvan brengt ze in 2008 haar debuutalbum Tug Of War uit, waarmee ze eigenlijk alleen in Canada bescheiden succes behaald.
Owl City


Owl City is de naam van de band van Adam Young én ook die van zijn soloproject. Hij maakt vrolijke electro-/synthpop. Hoewel hij al twee albums af heeft, wordt hij pas eind 2009 bekend bij het grote publiek door zijn nummer 1-hit met de single 'Fireflies'.