1098

Get Lucky - Daft Punk ft. Pharrell & Nile Rodgers

1097

1099





Daft Punk keert in 2013 terug met nieuw materiaal. 'Get Lucky' verschijnt in april en is de voorbode van het album Random Access Memories met features van onder meer Nile Rodgers, Giorgio Moroder en Chilly Gonzales. Op 'Get Lucky' is Pharrell -N*E*R*D- Williams te horen.



Delen

Album jaar

2020


2020

1098







Pharrell Williams


Pharrell Williams is een duizendpoot. Hij is singer-songwriter, hij rapt, hij drumt, hij produceert en heeft een eigen kledinglijn. Daarnaast is hij ook nog lid van producersduo The Neptunes en rockband N.E.R.D.








Daft Punk


Frans electro-duo dat bestaat uit Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo. De twee beginnen als DJ's en remixers, maar brengen in 1997 hun debuutalbum Homework uit. Van het album wordt de single 'Around The World' een grote hit. Naast hun muzikale kwaliteiten wordt het Franse duo wereldwijd geroemd om hun videoclips en spectaculaire live-shows.








Nile Rodgers


Nile Rodgers wordt geboren in het jaar 1952, in de Amerikaanse stad New York. Hij is musicus, componist, arrangeur, gitarist, producer, maar vooral bekend als oprichter van de Amerikaanse disco/funk band Chic.