1808

I Feel It Coming - The Weeknd ft. Daft Punk

1807

1809

Na 'Starboy' heeft The Weeknd wéér een nummer uitgebracht met Daft Punk, maar bij dit nummer hoor je dat wel wat beter! The Weeknd en Daft Punk hebben vast goed geluisterd naar Michael Jackson (van de jaren 90) en dat past eigenlijk ook heel goed bij deze samenwerking. Zoals YouTube reageert: "Damn, Daft Punk back at it again with some bomb ass instrumentals?"Delen

Album jaar

2020


2020

1808The Weeknd


Canadese producer en zanger Abel Tesfaye die zichzelf The Weeknd noemt. Hij is een van de eersten die inziet dat muziek gratis weggeven op het internet goed is voor je carrière. Inmiddels heeft hij getekend en maakt hij muziek met Ariana Grande ('Love Me Harder') en Sia ('Elastic Heart').
Daft Punk


Frans electro-duo dat bestaat uit Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo. De twee beginnen als DJ's en remixers, maar brengen in 1997 hun debuutalbum Homework uit. Van het album wordt de single 'Around The World' een grote hit. Naast hun muzikale kwaliteiten wordt het Franse duo wereldwijd geroemd om hun videoclips en spectaculaire live-shows.