Lily Was Here - David A. Stewart featuring Candy Dulfer

Een groot hit voor de Nederlandse saxofoniste Candy Dulfer in 'duet' met de gitarist van de succesvolle band Eurythmics: Dave Stewart. Dit instrumentale soundtracknummer schiet de hitlijsten in.Delen


Dave Stewart


Gitarist Dave Stewart kent groot succes samen met Annie Lennox als Eurythmics. Als de band in 1990 uit elkaar gaat experimenteert hij met een nieuwe band Spiritual Cowboys voordat hij in '94 zijn solo-debuut Greetings From The Gutter uitbrengt. Hij scoort dan een bescheiden hit met 'Heart Of Stone'. Sinds 2011 maakt Stewart deel uit van de supergroep SuperHeavy samen met Mick Jagger, Joss Stone, A. R. Rahman en Damian Marley. We kennen hem ook van de hit 'Lily Was Here' met Candy Dulfer ui 1989.
Candy Dulfer


Candy Dulfer (1969) is saxofoniste en dochter van Hans Dulfer een scoort begin jaren '90 een aantal Top 10-hits met 'Saxuality' en 'Sax-A-Go-Go'. Candy Dulfer blaast daarnaast in opdracht van Eurythmics lid Dave A. Stewart een nummer 1-hit op haar naam met 'Lily Was Here', een muzikale bijdrage aan de film De Kassière. Candy Dulfer wordt door vele internationale artiesten (waaronder Prince) gevraagd met hun mee te spelen.