Flames - Sia, David Guetta

David Guetta en Sia hebben een goede klik op muzikaal gebied: de nummers die ze samen maken worden vaak grote hits! 'Flames' is alweer hun zesde samenwerking (na ‘Titanium’, ‘She Wolf (Falling to Pieces)’, ‘Bang My Head’, ‘The Whisperer’ en 'Helium remix'). De track komt op 22 maart 2018 uit. De clip heeft de looks en feel van een oude kung-fu film, hij is geregisseerd door Lior Molcho. David speelt een vijandelijke kung-fu meester. Sia zit niet in de clip, wat geen verrassing is aangezien ze een hekel heeft aan de spotlights. Haar stemgeluid ontbreekt gelukkig niet!Delen


Sia


Sia is een veelgevraagde Australische gastzangeres voor dancemuziek, maar solo maakt ze ook muziek. De single 'The Girl You Lost To Cocaine' uit 2008 wordt een hitje in Nederland. Haar vijfde studio-album, We Are Born, komt in 2010 uit.
David Guetta


'Love Don't Let Go' is het eerste wapenfeit van David Guetta. Dit is de doorbraak van de muziekmaker die vervolgens doorgaat met platen maken. Ondertussen zijn er zeven studioalbums uit.