Zanger Benny Sings heeft fanbase van Amerika tot Japan

De Songline Choice van Benny Sings

Zanger Benny Sings was te gast bij Simone's Songlines, onder andere om te vertellen over de internationale aandacht voor zijn muziek.


Takuroh Toyama


Benny Sings is de artiestennaam van zanger, songwriter en producer Tim van Berkesteijn. Hij heeft de afgelopen jaren een grote internationale fanbase opgebouwd in landen als Japan, de VS en Frankrijk.  


"Ik vind het een heel avontuur, en het zou fantastisch zijn als ik over 10 jaar nog steeds relevante muziek kan maken."


- Benny SingsTim vertelt over roem in het buitenland, het muzikale nest waarin hij opgroeide en het combineren van zijn vaderschap met het artiesten-leven. Hoe vindt hij rust? 

Over de toekomst is hij positief: “Het is fantastisch dat oude vastgeroeste systemen, die niet eerlijk waren, op de schop gaan.” Zijn Songline Choice is dan ook een optimistisch liedje gezongen door Kermit de Kikker van de Muppet Show.  "Ik merk dat in het liedje "The Rainbow Connection” fantastische lijnen zitten voor de zoekende mens. Het gaat heel erg over dromen, dat het ooit allemaal wel goed komt, voor ons dwalers.”

Luister hier de Songline Choice met Benny Sings terug: 

Om deze player te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties