Stef Bos is dit hele jaar op toer met solo voorstelling ‘Ruimte’

De Songline Choice van Stef Bos

Luister hier de Songline Choice met zanger en liedschrijver Stef Bos terug.


Fotograaf: Lieke Anna


Zanger en liedschrijver Stef Bos is dit hele jaar op toer met een nieuwe solo voorstelling 'Ruimte', waarin improvisatie centraal staat en iedere voorstelling uniek is.


"Vroeger dacht ik: zekerheid is het niet laten zien van onzekerheid. Nu weet ik: zekerheid is juist dat je je onzekerheid laat zien."


- Stef BosStef's nieuwe boek “Ruimte" en een nieuwe plaat met liedjes voor ouders en kinderen, ‘De Ridder van Toledo’, maakt het creatieve drieluik compleet.  “Wat ik mis van kind zijn, is tijd. Als volwassenen wordt onze verbeelding en verwondering in agenda’s gedouwd. Maar als ik naar kinderfoto’s van mezelf kijk, dan zie ik een jongetje dat de eeuwigheid had.”

Het grootste lichtpunt in de wereld voor Stef Bos, ligt bij de jeugd.  “Als je met kinderen omgaat, dan is cynisme gewoon geen optie, want zij hebben de toekomst in handen.”

Hij vertelt uitgebreid over zijn ervaringen in Afrika, en over dat ene speciale liedje dat hem door zijn mid-life loodste.


"Het eerste deel van je leven ben je bezig met te worden wie je denkt te moeten zijn, na je veertigste moet je worden wie je bent"


- Stef BosLuister hier de Songline Choice met Stef Bos terug: 

Om deze player te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties