Podcast - Staverman Stand-Up
In de podcast Staverman Stand-Up spreekt NPO Radio 2-dj Gijs Staverman prominente cabaretiers. Door wie zijn ze geïnspireerd? Wat drijft ze? En waar zijn ze het meest trots op? Aan de hand van zelfgekozen fragmenten neemt Gijs ze op humoristische wijze mee door hun eigen carrière.

Afleveringen

#7 - Staverman Stand-Up met Jan Jaap van der Wal

Stand-upcomedian, caberetier en televisiepresentator Jan Jaap van der Wal is te gast in een nieuwe aflevering van Staverman Stand-Up. Gijs praat met de grappenmaker over o.a. zijn eerste stappen in de comedywereld en het leven in België, waar hij een aantal jaar geleden naartoe verhuisde.

#6 - Staverman Stand-Up met Soundos El Ahmadi

Soundos El Ahmadi schuift aan bij Gijs in een nieuwe aflevering van Staverman Stand-Up. De twee hebben het over haar aflevering van ‘Comedians Around The World’ op Netflix, meningen van anderen en over haar tijd bij De Wereld Draait Door.

#5 - Staverman Stand-Up met Bert Visscher

In aflevering vijf van podcast Staverman Stand-Up spreekt Gijs met Bert Visscher. Samen hebben ze het over zijn jeugd, zijn helden en zijn met eerste stappen binnen de cabaretwereld: “In het begin had ik wel eens vier of vijf man in de zaal en dacht ik: Waar ben ik mee bezig?"

#4 - Staverman Stand-Up met Tineke Schouten

In een nieuwe aflevering van Staverman Stand-Up gaat Gijs in gesprek met de grande dame van de typetjes: Tineke Schouten. "Inspiratie van typetjes haal ik uit het alledaagse leven. Toen ik boodschappen ging doen bij de HEMA werd het idee voor mijn typetje 'de toiletjuffrouw' geboren."

#3 - Staverman Stand-Up met Rayen Panday

Rayen Panday schuift aan bij de derde aflevering van Staverman Stand-Up. Samen met Gijs bespreekt hij over zijn ouders, zijn eerste stappen op het podium en zijn ex...

#2 - Staverman Stand-Up met Youp van 't Hek

Net nadat Youp van 't Hek een “ontzettend aardig verzoek indiende” om een uitzondering te krijgen voor de oudejaarsconference om voor meer dan dertig man te spelen, schuift hij aan bij Staverman Stand-Up. Hoe gaat hij om met de huidige maatregelen en op wat voor manier heeft het coronavirus effect op zijn carrière?

#1 - Staverman Stand-Up met Martijn Koning

"Je kunt iedere grap maken die je wilt, ondanks dat we in een kritische maatschappij leven." In de eerste aflevering van Staverman Stand-Up spreekt NPO Radio 2-dj Gijs Staverman met Martijn Koning over zijn eerste stappen in de cabaretwereld, over of alle grappen nog wel kunnen tegenwoordig en tegen wie hij opkijkt.