Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 22 januari 2022

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 22 januari 2022

za 22 januari 2022

Vandaag in Spijkers met Koppen: Astrid de Jong en Pieter van der Wielen brengen een ode aan nachtradio. Het debat in de Tweede Kamer is flink verhard: DENK-fractievoorzitter Farid Azarkan en politiek verslaggever Frits Wester maken de balans op.

Sterrenkundige Katrien Kolenberg leert je luisteren naar sterren en museumdirecteur Ann Demeester zwaait Frans Hals uit. Oppassen!! is de langslopende comedy-serie ter wereld en vanaf dinsdag kunnen we opnieuw genieten van de show. Annette Barlo en fan Ron Vergouwen zijn te gast.

In de podcastserie Cocaïnekoorts II van NRC-journalist Jan Meeus leer je Piet Costa kennen. De drugsbaas die martelkamers bouwde voor zijn tegenstanders. Het oeroude Russische walruszwemmen duikt op in Nederland. Bergbeklimmer Wilco van Rooyen en walruszwemmer Ewout Staartjes delen de kneepjes van het vak.

Tot slot is er live muziek van Faske, cabaret van Patrick Nederkoorn, Kiki Schippers, Marcel Harteveld en Ruud Smulders en de columns zijn van Ivo Victoria en Hans Sibbel.