Podcast - Soulvation Wild Weekendmix
Begin je weekend goed met de Soulvation Wild Weekendmix! Elke vrijdag maken de mannen van Soulvation, Erland Galjaard en Ronald Molendijk, een mix met daarin het nieuws van die week.

Afleveringen

#12: The ultimate Eurovision remix

De grootste Eurovision winnaars in de mix! Een betere warming up voor de finale is er niet..

#11: Adele is jarig!

Adele werd deze week 31 én heeft gehint op nieuwe muziek! Ze werd onlangs al gespot bij een muziekstudio in New York. Reden voor de mannen van Soulvation om de grootste hits van Adele in één mix te stoppen.
.

#10: Bevrijdingsdag 2019

De mannen van Soulvation vieren de vrijheid en gooien de lekkerste tracks in de mix! .

#9: Koningsdag 2019

Koningsdag 2019 staat op het punt om te beginnen: daarom maakten de mannen van Soulvation een Koninklijke mix! .

#8: Een ode aan Avicii

Zaterdag 20 april is het de dag dat Avicii op 28 jarige leeftijd overleed. Toch kwam er deze week nieuwe muziek van hem uit: SOS. Soulvation maakte een ode aan Tim Bergling. .

#7: Old school house-mix

De afgelopen week hebben de mannen van Soulvation, Ronald Molendijk en Erland Galjaard, hun gehele platencollectie afgestoft om de beste house platen te selecteren voor een House feestje dit weekend! Daarom een old school house-mix!.

#6: Neergeschoten Hip Hop Artiesten

De Soulvation Wild Weekendmix heeft deze week een zwart randje: afgelopen weekend werd rapper Nipsey Hussle in Los Angeles doodgeschoten. Reden voor de mannen van Soulvation om een aantal neergeschoten Hip Hop Artiesten op een rij te zetten.
.

#5: Lente

Het is lente! Reden voor de mannen van Soulvation, Ronald Molendijk en Erland Galjaard, om een lekkere lente mix te maken..

#4: Star Trek

Captain James T Kirk van Star Track wordt over 214 jaar geboren. Daarom een speciale ‘space’ weekendmix!.

#3: Songfestival

Duncan Laurence is de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival! De mannen van Soulvation hebben een aantal historische Nederlandse inzendingen van het songfestival op een rijtje gezet.
.

#2: Doeslief

SIRE roept Nederlanders in campagne op: #doeslief, om mensen bewust te maken van asociaal gedrag.

.

#1: Such a shame: Mark Hollis van Talk Talk overleden

De wereld rouwt om het overlijden van Talk Talk-zanger Mark Hollis. Deze week bevestigde zijn voormalige manager zijn overlijden..