Podcast - NPO Radio 2 Soul Night - Licence 2 Chill
Cooling down New York-style. Soul, Disco en Funk met Jeroen Kijk in de Vegte

Afleveringen

Licence 2 Chill - afl. 148

Er is weer een hele relaxte nieuwe podcast online van Licence2Chill! Cooling Down, New York-style. Soul, Disco, Funk en een vleugje Jazz. Allemaal met je favoriete Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - afl. 147

Cooling down, New York-Style. Alsof je op een winterse avond door Manhattan struint. Twee uur lang fijne muziek van onder andere Aretha Franklin, Prince en George Benson. Dit alles zorgvuldig uitgekozen door Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - afl. 146

Bekroond tot de meest relaxte podcast van het Noordelijk halfrond. Met muziek van Prince, Roosevelt en Joss Stone. Doe je ogen dicht en waan je in New York met Jeroen Kijk in de Vegte als je gids. Cooling Down, New York-Style. .

Licence 2 Chill - afl. 146

Het mooiste moment van de week is daar, er staat een nieuwe podcast van Licence 2 Chill online! Onder andere deze week met heerlijke muziek van The Pasadenas en de B. B. & Q. Band. Maar je hoort ook nieuwere muziek voorbij komen zoals 'Disco Yes' van de altijd fijne Tom Misch. Kortom, PUUR GENIETEN. Cooling Down New-York Style met de altijd relaxte Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - afl. 145

De meest relaxte muziek vind je weer in een nieuwe podcast van Licence 2 Chill. Met deze week de heerlijke deunen van onder andere Young Gun Silver Fox, Stevie Wonder en Tom Misch. Cooling Down, New York-Style. Met Jeroen Kijk in de Vegte. .

Licence 2 Chill - afl. 144

Licence 2 Chill met onder andere Beyoncé, The Jacksons en Amy Winehouse! Ook deze week weer handmatig en vol liefde samengesteld door Jeroen Kijk in de Vegte. Cooling Down, New York-Style..

Licence 2 Chill - afl. 143

Verkozen tot meest chille podcast van heel de Benelux! Met deze week een stoofpotje van King Curtis, de heerlijke stem van Joss Stone en samengesteld door de altijd relaxte Jeroen Kijk in de Vegte. Cooling Down, New York-Style..

Licence 2 Chill - afl. 142

Geniet twee uur lang van de beste muziek handmatig uitgekozen door Jeroen Kijk in de Vegte. George Benson, Sam & Dave en de oh zo heerlijk Christine and the Queens. Cooling Down, New York-Style..

Licence 2 Chill - afl. 141

James Ingram, George Benson, John Legend en Bobby Caldwell. Jeroen Kijk in de Vegte zal je weer meenemen en twee uur lang laten genieten van Soul, Disco, Funk en een vleugje Jazz. .

Licence 2 Chill - afl. 140

Twee uur lang dwalen door Manhattan met muziek samengesteld door de altijd relaxte Jeroen Kijk in de Vegte. Laat je leiden door muziek van Hall & Oats, Leon Bridges en Rilan & the Bombardiers. Cooling Down, New York-Style..

Licence 2 Chill - afl. 139

Cooling Down, New York-Style. Struin door de straten van Manhattan met Jeroen Kijk in de Vegte als je muzikale gids. Soul, Disco, Funk en een vleugje Jazz. Ben jij er klaar voor?.

Licence 2 Chill - afl. 138

Deze week heeft Licence 2 Chill een vrouwelijk tintje met ‘I’m every woman’, ‘It’s a man’s, man’s, man’s world’ en power woman Janelle Monáe. Cooling Down, New York-Style met Jeroen Kijk in de Vegte. .

Licence 2 Chill - afl. 137

De vakantie is over maar dat hoeft niet erg te zijn! Blijf heerlijk relaxed met deze podcast vol disco, funk en een vleugje jazz. Deze week met onder andere Otis Redding, Kool & The Gang en Young Gun Silver Fox. Dat alles begeleid door je muzikale gastheer: Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - afl. 136

Deze week de chille versie van Seven Nation Army, Patrice Rushen en niemand minder dan Steffen Morrison. Laat je leiden door de straten van Manhattan met Jeroen Kijk in de Vegte als je gids. .

Licence 2 Chill - afl. 135

Stevie Wonder, Leon Bridges, Donald Fagen en vele anderen. Alle ingrediënten voor de meest relaxte podcast van het Noordelijk halfrond. Cooling Down, New York-Style. En dit alles onder deskundige begeleiding van Jeroen Kijk in de Vegte. .

Licence 2 Chill - afl. 134

Stevie Wonder, Justin Timberlake en nieuwe muziek van Kraak & Smaak. Alle ingrediënten voor de meest relaxte podcast van het Noordelijk halfrond. Cooling Down, New York-Style. En dit alles onder deskundige begeleiding van Jeroen Kijk in de Vegte. .

Licence 2 Chill - afl. 133

Whitney Houston, Michael Jackson en de stem van Leela James. Alle ingrediënten voor de meest relaxte podcast van het Noordelijk halfrond. Cooling Down, New York-Style. En dit alles onder deskundige begeleiding van Jeroen Kijk in de Vegte. .

Licence 2 Chill - afl. 132

Ook deze week weer een aflevering Licence 2 Chill vol Soul, Disco, Funk en Jazz. Young Gun Silver Fox met een ode aan Lenny Kravitz, Anderson .Paak en de heerlijke Soul Man van Sam & Dave. Cooling Down, New York-Style met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - afl. 131

Afkoeling nodig? Dat komt goed uit, het is namelijk tijd voor cooling down New York-Style. Waan je in de straten van Manhattan met muziek van Leon Bridges, John Mayer en Al Green. En zoals elke week onder zwoele leiding van Jeroen Kijk in de Vegte. .

Licence 2 Chill - afl. 130

Cooling Down, New York-Style. Het is er weer tijd voor met deze week onder andere Chet Baker, Young Gun Silver Fox en de heerlijke Nina Simone. Dus doe je ogen dicht, waan je in Manhattan en dat alles met Jeroen Kijk in de Vegte als je muzikale gids..

Licence 2 Chill - afl. 129

Cooling Down, New York-Style. Alsof je een avond met je geliefde door een zwoel Manhattan struint. En de muziek die je dan zou willen horen. Soul, Disco, Funk, R&B en een vleugje Jazz. Nou ja! En dat alles met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 128

Cooling Down, New York-Style.
Soul, Disco, Funk, Lounge, en wat er allemaal nog meer op de pick-up belandt. Met Jeroen Kijk in de Vegte.

Licence 2 Chill - Afl. 127

Cooling Down, New York-Style.
Soul, Disco, Funk, Lounge, en sonate van Bach... Okee, dat laatste niet. Maar verder wel allemaal lekker chille deunen om tot jezelf te komen. Met de hand samengesteld door Martijn Soetens en Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl.126

Last van haast? Abonneer je op deze chille podcast. Soul, Disco, Funk en soms een vleugje jazz. Waarom ook niet. Allemaal vakbekwaam en handmatig uitgezocht door Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 125

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco en Funk. Met hier en daar ook heus wel een vleugje Jazz, of Lounge. Sowieso allemaal met de hand uitgezocht door Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 124

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco en Funk. Met hier en daar ook heus wel een vleugje Jazz, of Lounge. Sowieso allemaal met de hand uitgezocht door Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 123

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco, Funk en een vleugje Jazz. Met Jeroen Kijk in de Vegte.

Licence 2 Chill - Afl.122

Cooling Down, New York-Style. Alsof je een avond met je geliefde door Manhattan struint. En de muziek die je dan zou willen horen. Soul, Disco, Funk, R&B en een vleugje Jazz. Met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 121

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco, Funk, Lounge en ga zo maar door. Maar dan chill. En door deze podcast gewoon op elk mogelijk moment beschikbaar. Jeroen heeft er weer zin an!.

Licence 2 Chill - Afl. 120

Om lekker overal mee naartoe te nemen! De chillste podcast van de hele NPO en omstreken. Soul, Disco, Funk en een vleugje Jazz. Handmatig uitgezocht door Jeroen Kijk in de Vegte. LET OP: deze podcast bevat óók een geil plaatje. Dus als je daar niet van gediend bent: niet luisteren. ;-).

Licence 2 Chill - Afl. 119

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco, Funk een vleugje Jazz... Enfin... Wat een heerlijke muziekmix. Al typen we het zelf. Allemaal handmatig uitgezocht door Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 118

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco, Funk, Jazz. Lekkere grooves voor chille vogels. Of als je iets minder chill bent, maar het wel graag wilt worden....

Licence 2 Chill - Afl. 117

Het meest chille radioprogramma van Nederland. Op Muziekmozaïek na. Maar daar is geen podcast van. Cooling Down, New York-style. Soul, Disco, Funk, Jazz en wat dies meer zij, met Jeroen Kijk in de Vegte.

Licence 2 Chill - Afl. 116

Ja, jongens. Wat een lekkere podcast is dit toch. Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco, Funk, Jazz en alles wat er op ons draaitafeltje terecht komt. Onder bezielende leiding van Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 115

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco, Funk en alles wat er nog meer op de pick-up geslingerd wordt. Luisteren is tegelijkertijd chillen. Uw host is -ook vandaag- Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 114

Met deze aflevering onder anderen die prachtige uitvoering van 'Purple Rain' door Corey Henry en het Metropole Orkest. (Thnx voor alle verzoekjes!!!) en natuurlijk vooral Cooling Down - New York-style. Soul, Disco, Funk & een vleugje Jazz. U gebracht door Jeroen Kijk in de Vegte.

Licence 2 Chill - Afl 113

Cooling Down - New York - Style.

Licence 2 Chill - Afl. 112

Cooling Down - New York-Style! De lekkerste soul, disco, funk en een vleugje jazz, met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 111

Cooling Down - New York-Style! Soul, Disco, Funk en wat dies meer zij, handmatig voor je uitgezocht door Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 110

Cooling Down - New York-Style. Soul, Disco, Funk en een vleugje jazz. Met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 109

Cooling Down - New York-style. Soul, Disco, Funk en wat dies meer zij. Handmatig voor je samengesteld door Jeroen Kijk in de Vegte. Met in deze aflevering natuurlijk een flinke dosis kerst! Happy Holidays!.

Licence 2 Chill - Afl.108

Cooling Down - New York-style. Soul, Disco, Funk, een beetje lounge en als 'ie in een gekke bui is draait Jeroen Kijk in de Vegte ook nog wel eens jazz. Al met al elke week een akelig zalige mix..

Licence 2 Chill - Afl. 107

Cooling Down - New York-style. Soul, Disco, Funk, een beetje lounge en als 'ie in een gekke bui is draait Jeroen Kijk in de Vegte ook nog wel eens jazz. Al met al elke week een zalige mix..

Licence 2 Chill - Afl. 106

Cooling Down - New York-Style. Soul, Disco, Funk en een vleugje jazz met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 105

Heerlijk twee uur Soul, Disco, Funk en wat dies meer zij. En alles handmatig uitgezocht door je host Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 104

Cooling Down - New York-style. Soul, Disco en andere funky deuntjes. Handmatig voor je uitgezocht door Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 103

Cooling Down - New York-style. Soul, Disco, Funk en alles wat je er met en beetje fantasie nog meer bij zou kunnen halen. Zoals bijvoorbeeld Steely Dan. Want ja, is dat soul? Nee, niet echt. Maar wel lekker. Enfin, geniet d'r van!.

Licence 2 Chill - Afl. 102

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco, Funk en Lounge met Jeroen Kijk in de Vegte. Neem de muziek overal mee naartoe!.

Licence 2 Chill - Afl. 101

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco, Funk en Lounge met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 100

Cooling Down, New York - Style. Soul, Jazz, Funk, Lounge en andere muziekjes met Jeroen Kijk in de Vegte.

Licence 2 Chill - Afl. 99

Cooling Down - New York-style. Soul, Disco, Funk en andere chille deunen met Jeroen Kijk in de Vegte. Met in deze aflevering onder andere: Lionel Richie, Otis Redding, Waylon en wat is er toch met de piemel van Lenny Kravitz?.

Licence 2 Chill - Afl. 98

Cooling Down, New York-Style. Soul, Disco en een vleugje jazz met Jeroen Kijk in de Vegte. Met in deze aflevering onder andere Deniece Williams, Jamiroquai, Michael Jackson en Quincy Jones die zelfs zo chill is, dat 'ie op het mengpaneel in slaap valt....

Licence 2 Chill - Afl. 97

Cooling down - New York Style. Soul, Disco en Funk met Jeroen Kijk in de Vegte. Neem 'm mee in de auto of de trein. Of gewoon lekker thuis..

Licence 2 Chill - Afl. 96

Cooling down - New York Style. Soul, Disco en Funk met Jeroen Kijk in de Vegte. Neem 'm mee in de auto of de trein. Of gewoon lekker thuis. Kenners zeggen 'Eén van de lekkerste podcasts van de NPO'. Nou, dan weet je het wel..

Licence 2 Chill - Afl. 95

Cooling down - New York Style. Soul, Disco en Funk met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - Afl. 94

Cooling Down - New York-style. Neem de lekkerste chille soul, disco en funk lekker overal mee naartoe. Jeroen Kijk in de Vegte is je gastheer. LET OP: Dit programma bevat ook een vies plaatje over sex..

Licence 2 Chill - Afl. 93

Cooling Down - New York-style. Neem de lekkerste chille soul, disco en funk lekker overal mee naartoe. Jeroen Kijk in de Vegte is je gastheer..

Licence 2 Chill - afl. 92

Terug van vakantie? Maar wil je toch dat chille gevoel vasthouden? Abonneer je op deze podcast. Dan voelt het altijd alsof het weekend is. Met de lekkerste Soul, Disco en Funk. Oftewel: cooling Down New York-style met Jeroen Kijk in de Vegte. Volgens kenners één van de lekkerste podcasts van de NPO..

Licence 2 Chill - afl. 91

De lekkerste Soul, Disco en Funk voor op kantoor, de tuin, in de camper of de trekker. Oftewel: cooling Down New York-style met Jeroen Kijk in de Vegte. Volgens kenners één van de lekkerste podcasts van de NPO..

Licence 2 Chill - afl. 90

De lekkerste Soul, Disco en Funk voor op de camping, de boot, in de auto of de schuur. Oftewel: cooling Down New York-style met Jeroen Kijk in de Vegte. Volgens kenners één van de lekkerste podcasts van de NPO..

Licence 2 Chill - afl. 89

De lekkerste Soul, Disco en Funk voor op de camping, de boot, in de auto of de schuur. Oftewel: cooling Down New York-style met Jeroen Kijk in de Vegte. Volgens kenners één van de lekkerste podcasts van de NPO..

Licence 2 Chill - afl. 88

De lekkerste Soul, Disco en Funk voor op de camping, de boot, in de auto of de schuur. Oftewel: cooling Down New York-style met Jeroen Kijk in de Vegte. Volgens kenners één van de lekkerste podcasts van de NPO..

Licence 2 Chill - afl. 87

Neem 'm mee op vakantie! Want ook in de Dordogne is het Cooling Down - New York-style! Soul, Disco en Funk met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - afl. 86

Met Jeroen Kijk in de Vegte. We zitten middenin het North Sea Jazz Festival, dus logisch toch, dat we daar -qua artiesten die we draaien- een beetje de focus op leggen?.

Licence 2 Chill - 2 juli 2017

Cooling Down - New York-style, met Jeroen Kijk in de Vegte.
Neem de chillste soul, disco en funk nu lekker overal mee naartoe en luister wanneer je wil!.

Licence 2 Chill - 25 juni 2017

De chillste soul, disco en funk met Jeroen Kijk in de Vegte. Oftewel: Cooling Down - New York-style. .

Licence 2 Chill - 18 juni 2017

Cooling down - New York Style. Soul, Disco en Funk met Jeroen Kijk in de Vegte. Ga d'r maar eens goed voor liggen, vandaag namelijk onder andere: waar Jamiroquai de mosterd haalde. .

Licence 2 Chill - 11 juni

Cooling down - New York-Style. Soul, Disco en Funk met Jeroen Kijk in de Vegte..

Licence 2 Chill - 4 juni

Cooling down New York-Style! Elke week weer....

Licence 2 Chill - 20 mei 2017

Cooling down, New York-style. Met oa. Jamiroquai, Jackie Wilson, Chaka Khan, Young Gun Silver Fox en nog véél meer moois..

Licence 2 Chill - 14 mei 2017

Cooling down, New York-style. Soul, disco en funk met Jeroen Kijk in de Vegte. Met vandaag o.a. Aretha Franklin, The Jacksons, Zuco 103 en Young Gun Silver Fox..

Licence 2 Chill - 7 mei 2014

Cooling down, New York-style. Soul, disco en funk met Jeroen Kijk in de Vegte..