Podcast - In De Kop Van
‘In de kop van’ is een serie waarin cabaretiers van het Spijkers met Koppen-cabaretteam waaronder Stefano Keizers, Kiki Schippers en Marcel Harteveld in gesprek gaan met hun inspiratiebron uit de cabaretwereld. Diverse cabaretiers zoals Youp van ’t Hek, Arjen Lubach, Paul de Leeuw en Tineke Schouten praten uitgebreid over het vak en hun repertoire.

Afleveringen

#2 - In De Kop Van: Stefano Keizers en Tineke Schouten

Tineke Schouten: "Ik durf het wel aan om een show te maken zonder typetjes."

In de tweede aflevering van 'In De Kop Van' praat Stefano Keizers met Tineke Schouten, 'De Koningin van de Typetjes' over hoe ze is doorgebroken op haar 28ste, vooroordelen waar zij mee te maken krijgt en over het verschil tussen typetjes en artiestenimitaties.

Volg Spijkers met Koppen via:
Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen.

#1 - In De Kop Van: Vera van Zelm en Arjen Lubach

Arjen Lubach: "Mensen zien alleen de dingen die lukken, maar er gaat ook veel mis." In de allereerste aflevering van 'In De Kop Van' gaat Vera van Zelm in gesprek met Arjen Lubach over zijn repertoire, het succes van Zondag met Lubach en hoe hij met beide benen op de grond blijft staan.

Volg Spijkers met Koppen via:
Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen.

Vanaf 10 oktober: In De Kop Van

Vanaf 10 oktober hoor je hier de allernieuwste podcast van Spijkers met Koppen. 'In De Kop Van' is een serie waarin cabaretiers van het Spijkers met Koppen-cabaretteam waaronder Stefano Keizers, Kiki Schippers en Marcel Harteveld in gesprek gaan met hun inspiratiebron uit de cabaretwereld. Diverse cabaretiers zoals Youp van ’t Hek, Arjen Lubach, Paul de Leeuw en Tineke Schouten praten uitgebreid over het vak en hun repertoire..