Op Weg Naar De Finale: Dag 5!
Overzicht van alle hoogtepunten van dag 5

11 mei 2018 10:07

We zijn door!!! Alle hoogtepunten van the morning after.


Waylon is door!!!

Zo, dat was een partijtje spannend gisteravond, maar onze Waylon is gewoon door naar de finale van het Eurovisie Songfestival! Dat werd gisteravond natuurlijk goed gevierd door de Nederlandse delegatie. Het schijnt dat er nog steeds wat mensen vermist zijn. Hoe beleefden de fans in de zaal de avond?

Ze zijn gisteravond een aantal mensen in het strijdgewoel kwijtgeraakt, maar de groep uitzinnige Songfestival-fans was weer in de studio! Hoe beleefden zij de avond in de zaal? Ze hadden in elk geval een goede nieuwe slogan: 
"We vlaggen ons helemaal uit de naad, als Waylon maar door gaat!"


- Songfestival-fansDJ Peter van de Veire van MNM te gast

DJ Peter van de Veire van de Vlaamse muziekzender MNM was even in de studio. Het gaat goed met hem, ondanks dat België niet door is. Gelukkig gaan ze wel naar het WK voetbal. Wij waren erg verbaasd dat Sennek niet naar de finale is, maar Peter denkt dat het optreden achteraf toch te sober was en het daardoor niet goed uit de verf kwam. Zijn favorieten? Nederland en toch ook Israël. 
Daniël Dekker over de halve finale 

Daniël Dekker is in de studio en geeft uitleg over hoe het team de halve finale gisteravond heeft beleefd. Het was erg spannend, maar Waylon zit er lekker in. Tijdens de finale treedt Waylon in de tweede helft op. Iets waarvan veel mensen denken dat het goed is, maar Daniel Dekker weet te vertellen dat alle winnaars van de afgelopen jaren in de eerste helft stonden. Ontlading bij Cornald Maas en Jan Smit

Hoe hebben Cornald en Jan de avond in hun commentatorenhokje beleefd? De explosie was in elk geval erg groot toen we als laatste hoorden dat we toch ook in de finale staan: "Ik schijn zelfs gevloekt te hebben, maar dat weet ik helemaal niet meer.”
Waylon in de uitzending! *start applaus*

Hij vindt zelf dat je niet moet klappen als iemand nog niets gedaan heeft, maar nu is een applaus zeker op z'n plaats: Waylon is door naar de finale van het Songfestival!!! Hoe hij de avond beleefd heeft? "Het ging super lekker, iedereen was hyped, het was echt intens."

Waylon was echt ongelofelijk aan het genieten: "Als de zaal los gaat, weet je dat je iets goeds aan het doen ben. Je ziet de reactie van het publiek, daar kan niets tegenop." En dan uiteindelijk natuurlijk die ontlading: "Alles vloog de lucht in, de banken knalden in elkaar, de jongens sprongen bovenop me". Nu nog een plek in de top 5 halen! 


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties