Op Weg Naar De Finale

Op Weg Naar De Finale: Dag 4

  1. Nieuwschevron right
  2. Op Weg Naar De Finale: Dag 4

Vandaag is de dag dat Waylon Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival!

Songfestival-fans in de studio

Een gezellige drukte al zo vroeg in de studio! Vijf uitzinnige Songfestival-fans, compleet verkleed in rood/wit/blauw, kwamen langs in Op Weg Naar De Finale. Het maakt ze niet uit welke artiest op het grote Eurovisie-podium optreedt, ze juichen altijd voor Nederland en reizen af naar het land dat het Eurovisie Songfestival organiseert. En ze hebben een ijzersterke slogan:

Quote

Met bier, vlag en wijn, zijn alle liedjes fijn!

Nederlandse Songfestival-fans in Lissabon

Een kleine concurrentie-analyse

Vanavond is het zover: Waylon staat in de tweede halve finale van het Songfestival! Samen met de jury zagen wij gister al de show van vanavond. Een kleine analyse van onze concurrenten! Voor alvast wat videopreviews, check de Instagram-pagina van Bart!

Benjamin Ingrosso

De deelnemer van Zweden, Benjamin Ingrosso (neefje van DJ Sebastian Ingrosso), schoof vanmorgen aan in de studio. Ook hij staat vanavond in de tweede halve finale samen met Waylon.

Bellen met Letland

Er wonen toch bijna 2 miljoen mensen in Letland, dus ook daar proberen we mensen te strikken om op Waylon te stemmen vanavond!

Waylon promoten op de radio in Letland. Wonen toch 2 miljoen mensen daar!

Een codewoord voor Jan Smit!

Natuurlijk is ook Jan Smit aanwezig. Net zoals voorgaande jaren voorziet hij samen met Cornald Maas de Songfestival-uitzendingen van uitgebreid commentaar. Of hij tussendoor grapjes van Twitter gebruikt? Daar is echt geen tijd voor. Jan geeft uitleg over hoe zo'n avond commentaar geven in z'n werk gaat. En we hebben een codewoord voor Jan Smit: 'Draaideurcrimineel'!

Waylon geeft rehearsal van gister een 9

Wat doet Waylon allemaal op het moment dat hij op gaat treden bij het Songfestival? Hoe gaat dat in z'n werk? Waylon vertelt over alle stappen die je door gaat voordat je op het Songfestival podium staat en hoe het gister met de laatste rehearsals ging. Het optreden zelf geeft hij op dit moment een 9, maar wel jammer dat hij werd aangekondigd als Australië. Hopelijk gaat dat vanavond wel goed!

Waylon in tranen door vrienden en collega's

Mooi om Waylon een hart onder de riem te kunnen steken. Ook van ons, heel veel succes vanavond!!!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie