Op Weg Naar De Finale

Barts Classic Track NL met Waylon - 'Outlaw In 'Em'!

  1. Nieuwschevron right
  2. Barts Classic Track NL met Waylon - 'Outlaw In 'Em'!

Samen met Waylon ontleedt Bart de Nederlandse inzending voor het Songfestival : 'Outlaw In 'Em'!

In Barts Classic Track NL, de Nederlandse spinoff van Barts Classic Tracks, bespreekt Bart samen met de artiest in kwestie hoe een nummer tot stand is gekomen en is opgebouwd. In de Wisseloord Studio's ontleden ze samen laagje voor laagje parels uit de Nederlandse muziekscene.

Quote

Toen ben ik gaan zingen. En dat sloeg in eerste instantie helemaal nergens op.

Waylon

Bart zit deze keer met Waylon, de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival. Hoe is ‘Outlaw In ‘Em’ tot stand gekomen? Op een gegeven moment dacht Waylon: dit is het. Deze song ligt het meest bij z’n gevoel én is ook het meest gewaagd. “We're putting so much American on this shit, it ain't funny anymore.” werd gezegd tijdens het schrijfproces. Alles wat je in het nummer hoort is een grote metafoor voor de American lifestyle.

'Precious Moments' op Camping 't Haasje

Waylon vertelt Bart over zijn muzikale roots en hoe hij in de muziekwereld terecht is gekomen. “Ik kon echt niet zingen.” zegt Waylon. Maar toch was hij vanaf het begin al heel ambitieus. De aanhouder wint!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Classic Tracks van Bart vind je op zijn Facebook-pagina, in de YouTube-playlist Barts Classic Tracks en in de YouTube-playlist Classic Track NL.

Ster advertentie
Ster advertentie