Podcast

Hans Klok in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik vind mezelf eigenlijk wel de beste illusionist'

foto: PowNed
  1. Nieuwschevron right
  2. Hans Klok in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik vind mezelf eigenlijk wel de beste illusionist'

In de derde aflevering van het nieuwe seizoen 30 MINUTEN RAUW gaat Ruud de Wild in gesprek met illusionist Hans Klok, die vertelt over zijn tijd in Las Vegas, guilty pleasures en loslippigheid.

"Ik heb ook mislukkingen gehad", vertelt Hans Klok. In 2019 emigreerden de illusionist en zijn partner naar Las Vegas met 4 volle zeecontainers. "Het was een enkeltje, met de hond en de katten mee. Alles mee naar Las Vegas."

Iets meer dan een jaar daarna brak de coronapandemie uit. Precies een dag voor de uitbraak zat hij nog bij talkshowhost Ellen DeGeneres op de bank in de show, nadat de redactie de video zag die hij opgestuurd had. "Dus ik werd uitgenodigd. Dat was eindelijk een grote vis. Dat zet echt zoden aan de dijk, als je bij Ellen DeGeneres zit", vervolgt Hans. Want daar verkocht hij kaarten mee. De dag erna deed hij nog een show in Vegas, waarna de chef van het casino vlak erna zei dat alles dicht moest. "Echt, what the fuck man, hoe kan dat?"

De beste

Of Hans Klok zichzelf de beste vindt? "Ja! Ik vind mezelf eigenlijk wel de beste illusionist. De meest fysieke illusionist ter wereld", vertelt hij. "Maar ik kijk nooit naar mijzelf, dat vind ik afschuwelijk." Dat hij de beste is, heeft hij in Amerika leren zeggen. "Want als je zegt: 'Ik doe mijn best', dan denk je niet: 'Ik ga een kaartje kopen, voor iemand die zijn best doet.'" Hij beaamt dat er ook andere fantastische illusionisten zijn. "Laten we zeggen: ik ben een van de besten. Dat vind ik wel. Maar die overtuiging moet je ook hebben."

En of Hans zichzelf meer een ster of artiest vindt? Dat check je in het gesprek hieronder.

#5 - 30 MINUTEN RAUW met Hans Klok (S12) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie