Nieuws

Goldkimono scoort TopSong met Lost Inside My Head

foto: Live Nation
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldkimono scoort TopSong met Lost Inside My Head

Met Lost Inside My Head heeft Goldkimono een perfecte soundtrack voor een zonnige dag afgeleverd. De dj's van NPO Radio 2 hebben de single uitgeroepen tot de nieuwe TopSong!

Het aanstekelijke Lost Inside My Head combineert pop en reggae tot een heerlijke zomerse mix die - zeer toepasselijk - de rest van de dag in je hoofd blijft hangen. De nieuwe single van Goldkimono viel uitstekend in de smaak bij de dj's van NPO Radio 2, die het nummer uitriepen tot TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Live bij Muziekcafé

Goldkimono bracht Lost Inside My Head begin mei uit, maar een week eerder kregen de luisteraars van NPO Radio 2 al een fraai voorproefje van de track, toen de songwriter (echte naam: Tienus Konijnenburg) het nummer live speelde bij Muziekcafé.

Daar bleek meteen al dat de zonnige invloed van Californië, waar Konijnenburg een tijd gewoond heeft, op onweerstaanbare wijze doorklinkt in de nieuwe single. Over zon gesproken: Goldkimono gaat een fraaie zomer tegemoet, met onder andere optredens op Concert at SEA en Pinkpop. Bovendien staat er in september een uitverkochte show in de grote zaal van Paradiso op de agenda.

Bekijk de live-uitvoering van Lost Inside My Head hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Lost Inside My Head of onze eerder verkozen TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan nu op onze TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie