Nieuws
BNNVARA

Jim van der Zee maakt indruk met Working Class Hero cover

  1. Nieuwschevron right
  2. Jim van der Zee maakt indruk met Working Class Hero cover

Een oude bekende op het live podium van Jan-Willem Start Op: Jim van der Zee. Hij speelde een indrukwekkende cover van Working Class Hero.

Wie vier jaar geleden The Voice of Holland volgde, zal ongetwijfeld Jim van der Zee kennen. Met covers van Vincent, I'm On Fire en Feeling Good maakte hij een onuitwisbare indruk en werd hij uiteindelijk de winnaar van de talentenjacht. Na zijn winst is Jim enigszins van de radar verdwenen. Tot begin dit jaar, toen RTL begon met de serie Better Than Ever. Een programma waarin oud-deelnemers terugblikken op hun deelname en het opnieuw tegen elkaar opnemen. Eén van de oud-deelnemers die terugkomt in die serie is Jim van der Zee, maar niet per se omdat zijn carrière niet van de grond komt.

'Dat is vaak wat mensen denken'

"Het gaat eigenlijk best wel goed", vertelt Jim in Jan-Willem Start Op. Voor corona losbrak speelde hij in zo'n 50 theaters. "Het is niet dat ik echt in de spotlight sta, poppodia en hitjes, enzo. Maar dat hoef ik eigenlijk ook niet. Dat is vaak wat mensen denken van ‘Oh ik moet iets populairs hebben’.” In Jan-Willem Start Op speelt hij het nummer dat hij morgenavond ook in de finale van Better Than Ever zal spelen, een cover van John Lennons Working Class Hero.

Check zijn optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie