Nieuws

Joe Buck hoopt via Beste Zangers een nieuw publiek te bereiken

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Joe Buck hoopt via Beste Zangers een nieuw publiek te bereiken

Vanavond is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Beste Zangers. De deelnemende artiesten zullen elkaars nummers op geheel eigen wijze coveren. Joe Buck was vanochtend te gast bij Jeroen en Jan-Willem om te praten over zijn deelname. Ook liet hij zijn nieuwe single Wat Als horen.

Dit jaar is het zonnige Ibiza ingeruild voor een sfeervolle boerderij in Zuid-Limburg. Als jongste deelnemer staat Joe Buck te springen om vanavond de eerste aflevering te bekijken. Dat zijn deelname voor een stijgende lijn in zijn carrière kan zorgen maakt hem extra hoopvol: “Ik hoop dat ik met deze kans mijn muziek kan laten horen aan Nederland. Dat ze nog meer van mij willen horen in de toekomst. Iedereen kent het programma en dat ik daar dan als broekie tussen mag staan…”

Tranentrekkers

De zakdoeken vliegen je om de oren tijdens het populaire programma. Toch wordt er nooit een traan geforceerd vertelt, de zanger aan Jan-Willem en Jeroen. “Er zat geen druk op. In elke aflevering heb je wel een moment dat je even volschiet.”

Wat Als

In zijn nieuwe single Wat Als steekt hij mensen die te maken hebben met dementie een hart onder de riem. Voor het eerst zingt hij in het Nederlands: “In het Nederlands komt het gewoon mooi naar voren. Ik denk dat iedereen dan gelijk begrijpt hoe ik me daarover voel.”

Bekijk het interview hieronder:

Beluister Wat Als hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie