Nieuws

Nieuwe single van The Last Element in De Keiharde Pödcast

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe single van The Last Element in De Keiharde Pödcast

Metalband The Last Element staat centraal in de nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Mike Arntz ontvangt zanger Jasper Roelofsen en bassist Jan Blijsma.

De band speelt stevige moderne metal met stevige beakdowns en een vette groove. Mike Arntz praat uitgebreid met de heren over hun muziek, de teksten, de productie van hun nummers en het artwork van de diverse singles. The Last Element gunt De Keiharde de primeur van hun nieuwe single Junkie, die pas over enkele weken officieel zal verschijnen. En dan nog een primeur, The Last Element zal tijdens het NPO Podcast Event op 10 oktober 2021 in Tivoli Vredenburg live aanwezig zijn en een aantal nummers spelen bij De Keiharde Pödcast.

Battle Beast

Luisteraar Esther van Bemmel wilde met haar man heel erg graag het Finse Battle Beast zien op Graspop Metal Meeting, maar voordat het zover was moesten er heel wat hindernissen worden overwonnen. Van Battle Beast wordt het nummer Let I t Roar gedraaid.

Afgelopen week overleed zanger Eric Wagner (ex-Trouble, The Skull) op 62- jarige leeftijd aan de gevolgen van Covid-19. Eric wordt door Mike gezien als één zeer ondergewaardeerde zanger die in het doommetalgenre met verschillende bands een aantal schitterende platen heeft afgeleverd. Van Trouble wordt de track On Borrowed Time keihard erin geknald.

Verder hoor je in deze aflevering van De Keiharde Pödcast muziek van Metallica, Acid Mammoth, Velveteen Rabbit, Skeletal Remains en Tyketto.

#3 - De nieuwe single van The Last Element en nog meer nieuws (S04) - De Keiharde Pödcast

Wil je niets missen van De Keiharde Pödcast? Abonneer je dan nu!

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast.

Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie