Nieuws

Calvin Harris schakelt Halsey, Justin Timberlake en Pharrell in op TopSong Stay With Me

foto: Calvin Harris
  1. Nieuwschevron right
  2. Calvin Harris schakelt Halsey, Justin Timberlake en Pharrell in op TopSong Stay With Me

Als Calvin Harris een funky zomerfeestje geeft, doet-ie het meteen goed! Op Stay With Me werkt de Schotse dj en producer samen met grootheden Halsey, Justin Timberlake en Pharrell. Het levert het viertal de gloednieuwe NPO Radio 2 TopSong op!

Het is een zomer van samenwerkingen: met MEAU & Racoon, S10 & BLØF en Maan & De Jeugd van Tegenwoordig zagen we de afgelopen weken al Nederlandse duetten bekroond worden tot TopSong, en nu is het de beurt aan een internationale samenwerking. Op Stay With Me, de nieuwste single van Calvin Harris, schakelt de Schotse producer de hulp in van Halsey, Justin Timberlake en Pharrell.

Paul Rabbering maakte vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend dat Stay With Me is uitgeroepen tot de nieuwe NPO Radio 2 TopSong:

Funk Wav Bounces Vol 2

Stay With Me is een voorproefje van het nieuwe album van Harris, Funk Wav Bounces Vol 2, dat op 5 augustus verschijnt. Daarmee wordt het geduld van zijn fans eindelijk beloond; het is het eerste album van de Schot in vijf jaar tijd. Naast deze met sterren gevulde single kondigde Harris aan met nog veel meer bekende namen samen te werken op de plaat, waaronder Snoop Dogg, Dua Lipa, Pusha T en 21 Savage. Eerder verschenen de singles Potion en New Money al van het album.

Overigens zat Harris in de vijf jaar sinds zijn vorige album niet stil. Zo werkte hij met Dua Lipa op de enorme hit One Kiss en maakte hij met Sam Smith het nummer Promises.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Stay With Me of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie