Nieuws

Joshua Nolet uit frustraties over uitnodiging gratis optreden Grand Prix

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Joshua Nolet uit frustraties over uitnodiging gratis optreden Grand Prix

Het bleef oorverdovend stil na de Unmute Us demonstraties dit weekend. Iets wat bij zanger Joshua Nolet van Chef’Special in het verkeerde keelgat is geschoten.

Dat de evenementensector niet gespaard is gebleven tijdens de coronacrisis is ondertussen geen nieuws meer. Afgelopen weekend lopen tienduizenden mensen mee met de protestmars Unmute Us. Ook Joshua Nolet steunt deze actie. Als de frontman dit weekend een mail ontvangt van prins Bernhard of Chef'Special gratis zou willen optreden tijdens de Grand Prix, is hij er klaar mee.

“Het is alsof artiesten toch maar een beetje linkse hobbyisten zijn” Zegt Nolet. “Mijn bericht is echt aan Den Haag. We hebben twee jaar niet mogen optreden, we zijn best braaf geweest.” Jeroen en Jan-Willem bellen hem vanochtend op.

Bekijk het gesprek hieronder:

Joshua Nolet van Chef’Special plaatst woensdagavond een aantal filmpjes waarin hij zijn ergernis deelt over het verzoek van prins Bernhard. Want optreden tijdens de Grand Prix kan alleen in ruil voor gratis VIP-tickets. Iets wat de zanger niet op prijs stelt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie