Naar homepage
Columnisten

Peter van Rooijen

  1. Nieuwschevron right
  2. Peter van Rooijen

Cabaretier bij Spijkers met Koppen

MARK20 DAVID20 20 Peter20van20 Rooijen20 4837
Quote

Ik vind dragon echt mega lekker, als je dat niet lekker vindt, dan vind ik dat best wel raar.

Peter van Rooijen

Hallo, ik ben Peter van Rooijen.

Over mijn eerste levensjaren is weinig bekend, maar ik werd voor het eerst gezien in 1983 in een ziekenhuis in Gouda. Inmiddels ben ik theatermaker, singer-songwriter, tekstschrijver en acteur.

Ik maak liedjesprogramma's met een band (kijk maar op petervanrooijen.nl voor m'n cd's en zo), ik ben verbonden aan muziektheatergezelschap 'Circus Treurdier' (bekend van o.a. TreurTeeVee), ik schrijf naast Spijkers ook voor o.a. 'Kanniewaarzijn' en 'De Boterhamshow' en ik app heel vaak met Tim Kamps omdat hij altijd goeie ideeën heeft.

Ik vind dragon echt mega lekker, als je dat niet lekker vindt, dan vind ik dat best wel raar.

Ik ga niks over mijn gezinssituatie vertellen omdat mijn vrouw en twee kinderen dat niet willen.

Ik ga nu maar stoppen want mensen zeggen dat ik te lang doorratel als ik eenmaal begin, laatst nog, ik was op een feestje en ik stond me een partij te lullen , blalblabla, dat mensen echt zeiden 'gast, hou op, er is gewoon geen ruimte meer voor een gesprek', dus ik uitleggen dat ik dat wel erg overdreven vond, waren ze wel met me eens, het floepte eruit als het ware, ik zei dat ik dat wel herken, dat dat bij mij ook heel vaak gebeurd, dat ik gewoon ga praten en niet doorheb wat ik allemaal zeg, werden ze weer boos, ging die gast met me vechten maar hij was pas 8 dus ik won makkelijk, zegt m'n dochter dat ik haar verjaardag verpest had etc. etc.

Foto: Mark David

Ster advertentie
Ster advertentie