Naar homepage
Columnisten

Stefano Keizers

  1. Nieuwschevron right
  2. Stefano Keizers

Columnist bij Spijkers met Koppen

Quote

Ik vind het heerlijk om te kauwen op alles dat mijn eigen lichaam produceert

Stefano Keizers

Hallo allemaal! Mijn naam is Stefano Keizers. Ik ben geboren in Yaoundé, Kameroen, in 1984. Ik heb een relatie gehad met het zeilmeisje Laura Dekker en ik ben de zangcoach geweest van Edsilia Rombley. Niets van het bovenstaande is waar, maar dat mag de pret niet drukken!

In 2016 werd ik de trotse winnaar van de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien is mijn leven totaal op hol geslagen. Zo lukte het mij in 2017 om in het tv-programma 'De Slimste Mens' zonder te douchen een puntenrecord te halen.

En in 2018 werd mijn debuutvoorstelling ERG HEEL genomineerd voor de Neerlands Hoop Prijs. Deze voorstelling tourt nog steeds door het hele land. Ik leer heel veel bijzondere plekken en mensen kennen! Het NRC Handelsblad vindt Erg Heel echt geweldig. Jacques d'Ancona vindt het allemaal wat minder.

Dit voorjaar flans ik alweer mijn tweede avondvullende voorstelling in elkaar, getiteld 'Sorry Baby'. Gaat over mij, en over jullie. Ga trouwens echt een keertje naar Albanië als je daar tijd voor hebt!

Ik vind het heerlijk om te kauwen op alles dat mijn eigen lichaam produceert: nagels, korsten, velletjes en vetbultjes - je kunt het zo gek niet bedenken!

Daarnaast heb ik in 2018 natuurlijk ook een boek geschreven, 'Twee Luitenanten'. Nog bijna niemand heeft het gelezen, maar ik ben er wel heel trots op.

Minstens net zo trots ben ik op het programma 'Experimensen', dat ik vanaf januari 2019 presenteer voor de AVROTROS.

Verder doe ik altijd mijn uiterste best om leuke columns te schrijven voor Spijkers met Koppen en ga ik graag urenlang wandelen op het strand met mijn lieve, en soms ook wel een beetje ondeugende hond Bobbie.

Mijn levensmotto is: "What's a bad experience?"

Ster advertentie
Ster advertentie