Programma

The Cure naar Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. The Cure naar Ziggo Dome

Na een afwezigheid van enkele jaren, keert The Cure terug naar Nederland. Op zondag 13 november 2016 staat de band voor het eerst in de Ziggo Dome.

Na jaren weer terug

Het is alweer ruim drie jaar geleden dat The Cure een van de headliners was op Pinkpop en de laatste eigen show van The Cure op Nederlandse bodem dateert uit 2008. We moeten er wel nog een jaartje op wachten, maar dan is The Cure eindelijk in de Ziggo Dome in Amsterdam te zien.

Hoog in de Top 2000

The Cure breekt in 1980 wereldwijd door met 'A Forest', tevens de hoogste notering van de Britten in de Top 2000 (vorig jaar op nummer 49). Andere hits van de groep zijn 'Lullaby', 'Friday I'm In Love', 'Why Can't I Be You', 'Close To Me', 'Boy Don't Cry', 'Love Cats' en 'Inbetween Days'.

Gloednieuwe podiumproductie

Tijdens het concert in Amsterdam duikt The Cure zijn eigen historie in met een gloednieuwe podiumproductie. Reken dus op alle hits van Robert Smith en co. De kaartverkoop voor het concert van The Cure in de Ziggo Dome start donderdag 26 november om 10.00 uur. Eind januari kun je op NPO Radio 2 kaarten winnen voor het concert.

NPO Radio 2 presenteert The Cure
Ziggo Dome | zondag 13 november 2016

Ster advertentie
Ster advertentie