Programma

Geen grenzen voor Ray

  1. Nieuwschevron right
  2. Geen grenzen voor Ray

In de jaren 90 scoort 2 Unlimited een aantal wereldhits. Er is een biografie uit over het 2 Unlimited-leven van rapper Ray Slijngaard.

Therapie

Ray is te gast bij Gijs 2.0 om te vertellen over de biografie. Hij heeft het boek niet zelf geschreven, maar laten maken door Robert Heukels. Hij schreef onder meer ook de biografie over Louis van Gaal. "Ik heb mijn verhaal verteld, het leek wel een soort therapie. Hij heeft het heel lekker geschreven. Ik ben er trots op."

Goede eerste helft

Voor Ray is het boek een afsluiting van een periode. "Ik kan er nu positief tegenaan kijken", laat Ray weten. "We treden nog steeds op en nu heb ik er ook veel meer plezier in. Ik heb een stuk afgesloten. Ik vond het een goede eerste helft van het leven".

Kwart eeuw

De 2 Unlimited-rapper vindt het nu een mooi moment om de biografie uit te brengen. "Volgend jaar is het een kwart eeuw geleden dat we zijn begonnen. Iedereen kent de nineties en heel veel mensen kennen 2 Unlimited. Ik hebben het van dichtbij meegemaakt. Ik wilde gewoon graag mijn verhaal vertellen."

Anita

In het boek vertelt Ray ook openhartig over de ruzies met zijn 2 Unlimited wederhelft Anita Doth, waar hij nog goed mee omgaat en ook mee optreedt. "Ik heb haar wel van te voren verteld dat het ook over de ruzies ging, maar ik heb het haar niet laten lezen. Ze vond het goed dat ik het deed. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen versie van een verhaal. We hebben er veel over gesproken."

Belsuiter hier het hele interview terug.

Ster advertentie
Ster advertentie