Simon & Garfunkel re

dan deze duo's ook

Art Garfunkel heeft in een interview gezegd dat hij wel weer een album wil opnemen met Paul Simon. Deze artiesten willen we ook weer samen zien!

"What you got for me, Paul?"

In een interview met het Engelse tijdschrift MOJO zegt de muzikant dat hij niet alleen weer op tour zou willen met 'knipperlicht'-bandmaatje Simon, maar dat hij het opnemen van een nieuw album ook wel ziet zitten: “It ain’t me, babe! What you got for me, Paul? Where’s the f**king rehearsal for the next album?”

Lijstje met duo's

Een nieuw album van Simon & Garfunkel zit er misschien wel in dus! Of Paul Simon een hereniging ook ziet zitten is nog onbekend. Het inspireerde in ieder geval tot een lijstje met duo's die wij ook zeker weer samen willen zien:

Eurythmics

Dave Stewart en Annie Lennox maakten in 1999 hun laatste studio-album, hoog tijd dus voor een reünie

Wham!

In 2014 zei George Michael dat hij en Andrew Ridgeley een reunie op het Glastonbury festival wel zagen zitten. Waarom het er niet van kwam blijft onbekend, misschien in 2016?

Acda en de Munnik

Op 30 maart 2015 gaven Thomas en Paul hun afscheidsconcert in Carré, maar we missen ze nu al!

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince

In 2013 was het duo te zien tijdens de Graham Norton Show met onderstaande rap-medley, en dat smaakt natuurlijk naar meer!

The White Stripes

Een reünie tussen Jack White en zijn voormalig partner Meg kunnen we wel vergeten. In een interview waarin werd gevraagd of de twee ooit nog samen de studio induiken zei Jack stellig: "Nope...that time is gone." 

Welk duo mis jij nog in dit rijtje?

STER Advertentie
STER Advertentie