Programma

UB40 op het strand

  1. Nieuwschevron right
  2. UB40 op het strand

Onlangs kon je op NPO Radio 2 kaarten winnen voor het concert van UB40 op het strand in Bloemendaal. Bekijk hier de foto's van de show.

Uitverkocht

Je kent de mannen van UB40 van zomerse reggaehits als 'Kingston Town', 'Red Red Wine, 'Rat In Mi Kitchen' en 'Food For Thought'. De ideale muziek dus voor een zonsondergang aan het strand. Dat is dan ook exact wat de bezoekers van Woodstock 69 aan het Bloemendaalse strand donderdagavond krijgen tijdens het uitverkochte concert van UB40.

Bekend en onbekend

Er zijn momenteel twee formaties die optreden onder de naam UB40, maar de UB40 die in Bloemendaal optreedt bevat de originele zanger Ali Campbell, aangevuld met nog twee leden van het eerste uur: Terence 'Astro' Wilson en Mickey Virtue. Gezamenlijk zetten ze een gezellig feestje neer, waarbij ook obscuurder werk niet geschuwd wordt.

Red, red wine

Vooral Astro is de gangmaker van de avond, die het publiek geregeld vreugdevol toespreekt. Campbell moet nog een beetje warmdraaien met 'Here I Am (Come And Take Me)', maar zodra de echt grote hits passeren, klinkt zijn stemgeluid weer als vanoud. Ondertussen vloeit zowel de rode als de witte wijn rijkelijk.

Foto's: Charles Batenburg

Ster advertentie
Ster advertentie