Programma

Radio 2 Talent: Lorr

  1. Nieuwschevron right
  2. Radio 2 Talent: Lorr

Zangeres Lorr

Tel Aviv

De in Amsterdam woonachtige vocaliste werd op 26 juli 1992 geboren in Tel Aviv als Lorren Rettich. Ze trad eerder al op als zangeres bij de evenementen van Wicked Jazz Sounds en ze rekent Amy Winehouse, Ella Fitzgerald, Diana Krall, Selah Sue en Corinne Bailey Rae tot haar grote voorbeelden.

Junior Songfestival

Lorrèn startte haar carrière op de bühne bij Lucias Marthas en deed in 2004 op elfjarige leeftijd mee aan het Junior Songfestival, met het liedje 'Alles Wat Je Kan'. Later was ze zangeres bij het bandje The Jetts, maar wegens stemproblemen moest ze daarmee stoppen. Ze is destijds aan haar stem geopereerd.

Producer

Op maandag 13 april verscheen Lorrèns debuutsingle 'The Game Of Love', waarvoor drie dagen later een releasefeestje werd georganiseerd in Amsterdam. Ze staat onder contract bij Stargate Music, het platenlabel van producer Holger Schwedt. Hij zat achter de knoppen bij VanVelzen, Di-Rect en Anouk.

Meer talent

Eerdere Radio 2 Talent-acts waren onder meer Julius, HeavyLight, Dillenburg, Celine Cairo, Ivar Oosterloo, Orlando, Alasca en Daniel Versteegh. Artiesten met het Radio 2 Talent-predikaat kunnen rekenen op veel airplay en komen in een aantal programma's voorbij.

Ster advertentie
Ster advertentie