Programma

Maaike Ouboter bijgekomen

  1. Nieuwschevron right
  2. Maaike Ouboter bijgekomen

Binnenkort verschijnt het debuutalbum van Maaike Ouboter. Ze had even tijd nodig om het succes van haar hit 'Dat Ik Je Mis' te verwerken.

Chaos

"Ik ben bijgekomen van alle chaos", zegt de zangeres in het programma Ha Die Yora. "Ik was eigenlijk aan het studeren en het liedjesschrijven was heel erg voor mezelf. Toen waren er ineens veel mensen die het liedje kenden en heel dankbaar waren. Dat is wel groots, dus dat moest ik even een plekje geven."

Album

Ouboter heeft in de tussentijd niet stilgezeten, vertelt ze aan Yora Rienstra. "Ik heb heel veel gedaan, vooral liedjes geschreven. Toen in aan De Beste Singer-Songwriter Van Nederland meedeed had ik drie, vier liedjes af en ik wilde graag een album maken. Daar zijn er meer voor nodig."

Theatertournee

Het album van Maaike Ouboter heet En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt en verschijnt aanstaande vrijdag. Behalve 'Dat Ik Je Mis' is ook haar single '23 April' erop te vinden. In oktober gaat ze de theaters in met haar liedjes. Ze treedt onder andere op in Nijmegen, Haarlem, Groningen en Eindhoven.

Ster advertentie
Ster advertentie