3JS zingen fragmenten

van favoriete hits

De 3JS staan natuurlijk bekend om hun Nederlandstalige nummers. Speciaal voor Bart Arens zongen de drie mannen o.a. nummers van Bon Jovi en Live!

De Volendamse band 3JS waren te gast bij Bart Arens in het programma Aan de Slag! Ze zongen de allereerste singletjes die ze kochten live in de studio!

3JS vs Bon Jovi

Je kent de groep vast van nummers als 'Geloven In Het Leven' en 'Watermensen'. Tijdens hun bezoekje aan Bart hadden ze even hun Volendamse tongval thuis laten liggen. Ze zongen namelijk fragmenten van de eerste singletjes die ze kochten. Voor Jan Dulles was dat 'We Are The World'. Hij probeerde zelfs de stemmen van Michael Jackson en Kenny Rogers na te doen!

'The Dolphin's Cry'

Jan de Witte koos voor 'The Dolphin's Cry' van Live. De drie mannen zongen het nummer zonder enige voorbereiding. Jaap Kwakman koos voor het nummer 'Slippery When Wet' van Bon Jovi. Jan Dulles werd verliefd op dit nummer toen ze als groep in Amerika waren. "Je rijdt in de woestijn rond in een Convertible Ford Mustang en dan komt dit nummer op de radio. Dan begrijp je dit nummer in een keer". 

Bekijk hier het spontane optreden terug

Volg NPO Radio 2:

STER Advertentie
STER Advertentie