Programma

Katy Perry @ Super Bowl

  1. Nieuwschevron right
  2. Katy Perry @ Super Bowl

In de rust van de Super Bowl mocht Katy Perry samen met Lenny Kravitz en Missy Elliot het publiek vermaken. Bekijk hier beelden van het optreden!

In november 2014 liet Katy Perry al blijken dat ze tijdens Super Bowl een prachtig optreden ging geven, en dat heeft ze zeker waargemaakt!

Super Bowl

De Super Bowl, het grootste televisie-evenement wat sport betreft in de Verenigde Staten, trekt jaarlijks meer dan 100 miljoen kijkers, met de pauze (halftime) show als een van de hoogtepunten. Verschillende grote artiesten hebben hierbij al een legendarisch optreden gegeven, o.a. Madonna, Michael Jackson, Bruce Springsteen en U2 stonden op het Super Bowl-podium. Dit jaar was het de beurt aan Katy Perry!

'I Kissed A Girl'

Katy Perry maakte er een waar spektakel van. De popzangeres kwam de arena binnengereden gezeten op een reusachtige tijger terwijl ze haar nummer 'Roar' zong. Later volgden 'I kissed A Girl', 'Dark Horse', 'Teenage Dream', 'California Gurls' en 'Firework'. Ze zong tijdens het optreden ook samen met Lenny Kravitz en Missy Elliott. De New England Patriots hebben dit jaar uiteindelijk voor de vierde keer in de clubgeschiedenis de prestigieuze Super Bowl gewonnen.

Bekijk hier een gedeelte van Katy's optreden

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie