Programma

Miss Montreal & Paskal

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal & Paskal

Elke week draaien we een goede nieuwe plaat lekker veel: de eer gaat deze week naar Miss Montreal & Paskal Jakobsen met 'Ik Zoek Alleen Mezelf'.

Miss Montreal en Paskal Jakobsen van BLØF hebben samen de single ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ uitgebracht. Het duo zong de nieuwe NPO Radio 2 Top Song ook onverwachts live in het programma Aan De Slag!

Top Song

Sanne Hans, oftewel Miss Montreal was bezig met de voorbereiding voor haar nieuwe theatertour Onmeunig Sanne. Voor deze tour wilde ze graag meer Nederlandstalige nummers zingen. Ze vroeg daarom de voorman van BLØF om advies. Dit advies werd uiteindelijk een duet! "We hadden in één keer iets moois en we dachten, dit zou een single kunnen zijn" geeft het duo aan.

"Dit wordt een hit"

De samenwerking tussen de twee muzikanten verliep zeer goed. "Ineens was hij iets heel moois aan het spelen" geeft Sanne aan. Het was voor het duo in het begin een beetje aftasten. Paskal geeft aan dat dit nummer uiteindelijk helemaal op zijn plek viel. Sanne "Ik dacht dit wordt een hit".

2500 kilometer

In Aan de Slag! zongen Miss Montreal & Paskal Jakobsen de nieuwe Top Song 'Ik Zoek Alleen Mezelf'. Door tijdgebrek kon het duo de single niet samen in de studio opnemen. Paskal: "Dat beeld van samen een duet zingen hebben wij op 2500 kilometer van elkaar gedaan". Gelukkig zat het duo dit keer maar 1 meter van elkaar vandaan.

Luister en kijk hier naar de live-uitvoering van 'Ik Zoek Alleen Mezelf'

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie